Τοπικά

Σε κλίμα σύμπνοιας και αισιοδοξίας η εκδήλωση κοπής πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Την Παρασκευή 10/2/23 η Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας έκοψε την πίτα της σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου, με καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή ΕΜΠ και τομεάρχη ενέργειας του ΠΑ.ΣΟ.Κ Χάρη Δούκα.

Ο κ. Δούκας ανέλυσε τις συνθήκες που επικρατούν στον ενεργειακό τομέα και παρουσίασε τις προτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ ώστε να καταφέρει η χώρα και οι πολίτες να ανταπεξέλθουν στο δυσμενές περιβάλλον που δημιούργησε ο ενεργειακός πόλεμος και την ακρίβεια και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για καλύτερο μέλλον. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Μαγνησία οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απευθυνθούν προς τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εν μέσω κλίματος σύμπνοιας και αισιοδοξίας για την κατάκτηση του στόχου της βουλευτικής έδρας.

Πυρήνας στελεχών που θα ασχοληθεί συστηματικά με τη Νέα Ιωνία

Παρουσιάστηκε από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Πολίτη Νικόλαο και ο πυρήνας στελεχών που θα δραστηριοποιηθεί συστηματικά με τη Νέα Ιωνία, υπό τη σκέπη της Συντονιστικής Επιτροπής Βόλου. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη Νέα Ιωνία, στην ιστορία και στα διακριτά χαρακτηριστικά της και θεωρεί ότι η δημοκρατική της παράδοση είναι πεδίο δημιουργίας προϋποθέσεων ενίσχυσης των προγραμματικών αρχών της παράταξης. Τα πέντε στελέχη, Γεωργαλάς Γιάννης, Καφόρος Μάριος, Κουμουρτζής Αντώνης, Σταυρόπουλος Γιάννης και Γιασίν Βασιλική θα αναλάβουν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτή την ευθύνη ώστε να γίνει ένα σημαντικό βήμα και να ξαναβγεί στο προσκήνιο η κοινωνία της Νέας Ιωνίας. Πρόκειται για ανθρώπους που οι περισσότεροι συμμετείχαν στις πρόσφατες διαδικασίες, δεν εξελέγησαν στα όργανα και κρίθηκε ότι στο πλαίσιο ενότητας που σφυρηλατείται είναι οι καλύτερες επιλογές για μια περιοχή που η δημοκρατική παράταξη διατηρεί ιστορικούς δεσμούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το