Τοπικά

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 27χρονου υπαξιωματικού που σκοτώθηκε στη Λιβύη – Οι κάτοικοι της Καρδίτσας είπαν «αντίο» με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν στο Μουζάκι Καρδίτσας τον συνταγματάρχη καταδρομέα Γεώργιο Βούλγαρη, που έχασε τη ζωή του στο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη. Το στρατιωτικό άγημα παρουσίασε όπλα αποδίδοντας τιμές

Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι οι κάτοικοι στο χωριό της Καρδίτσας που χτυπήθηκε και από την καταιγίδα Daniel, πενθούν για δεύτερη φορά. Η εκκλησία στο Μουζάκι ήταν γεμάτη από στεφάνια.

«Καλό ταξίδι», «ειλικρινή συλλυπητήρια, οι συμμαθητές σου», «Καλό παράδεισο αγόρι μου», «Αθάνατος», έγραφαν ορισμένα από αυτά, όπως μεταδίδει το Mega.

Η υποναύαρχος Γλυκερία Μεμεκίδου θα κηδευτεί το πρωί της Πέμπτης στην Κομοτηνή και η υποπτέραρχος Ευαγγελία Ανδρεαδάκη την ίδια ώρα στου Παπάγου.

Άπαντες προήχθησαν με προεδρικό διάταγμα.

Το «παρών» έδωσε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, καθώς γνώριζε προσωπικά τον Συνταγματάρχη, όπως και τα περισσότερα στελέχη της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το