Τοπικά

Σε κυκεώνα οι ανασφάλιστοι πολίτες

nosokomeio diamartyria

Σε έναν απίστευτο κυκεώνα γραφειοκρατίας υπόκεινται οι ανασφάλιστοι πολίτες, που πρέπει να υποβληθούν σε επέμβαση, ή να προμηθευτούν φάρμακα.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στο Νοσοκομείο, μέλη του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών και μέλη των Λαϊκών Επιτροπών για τις ελλείψεις στην υγεία. Η πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ρίτσα Κωττή αναφέρθηκε στις περιπέτειες ανασφάλιστων πολιτών, ενώ έξω από το Νοσοκομείο, μέλη των επιτροπών  μοίραζαν φυλλάδια, όπου καλούσαν τον κόσμο στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα, για να διεκδικήσουν πλήρη, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με ανανέωση τωκαι άλλων ταμείων, για όλους τους άνεργους και τις οικογένειές τους.

nosokomeio karampatsaw

Αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών και μελών των Λαϊκών Επιτροπών επισκέφθηκαν τον Διοικητή κ.Κ. Καραμπάτσα στο γραφείο του, ο οποίος διευκρίνισε ότι είναι συνεχής η προώθηση ζητημάτων ανασφάλιστων και ανέργων, στην Επιτροπή του Νοσοκομείου, και ιεραρχούνται τα ζητήματα.

Η κ. Κωττή μετά την συνάντηση με τον Διοικητή έκανε λόγο για ενδονοσοκομειακή ασυνεννοησία ή μη ενημέρωση και πρόσθεσε ότι οι ανασφάλιστοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Από την πλευρά του ο κ.Καραμπάτσας ανέφερε ότι γίνεται ιεράρχηση των περιστατικών ενώ όσον αφορά σε 54χρονο που χρειάζεται να υποβληθεί σε  αρθροπλαστική ισχίου, δεσμεύτηκε ότι θα χειρουργηθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Όπως δήλωσε ο κ. Καραμπάτσας: «Η επιτροπή για τους ανασφάλιστους έχει δεχτεί πάρα πολλά αιτήματα, σχεδόν 40. Περίπου 20 από αυτά ικανοποιήθηκαν και τα άλλα είναι σε προγραμματισμό».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το