Τοπικά

Σε εξέλιξη το θρίλερ με την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, με το πρόσωπο κλειδί που είναι η συγκάτοικός της και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή να μιλά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η 52χρονη που κατάγεται από τον Βόλο, όπου ζούνε μέλη της οικογένειάς της, εξαφανίστηκε στις 23/08/2023, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα, όπου διέμενε εδώ και πολλά χρόνια. Μια φίλη της, νηπιαγωγός, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022 και εξετάζεται κατά πόσο αυτό επηρέασε την γυναίκα ή σχετίζεται με την υπόθεση.

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι η ίδια η Σταυρούλα πριν εξαφανιστεί μιλούσε σε διαδικτυακό τσατ με μια γυναίκα στην οποία εμφανίστηκε ως ψυχολόγος με άλλα στοιχεία και της είπε πως αναζητούσε να αγοράσει όπλο γιατί δήθεν της είχε επιτεθεί κάποιος ασθενής της.

«Δεν είχαμε καλή σχέση το τελευταίο διάστημα»

Η συγκάτοικος της αναφέρει στην εκπομπή: «Δεν ήθελε να δίνει τα κανονικά της στοιχεία σε όσες επαφές έκανε. Δεν μου είχε πει κάτι για το όπλο. Δεν είχαμε το τελευταίο διάστημα καλή σχέση. Ήμασταν χάλια, τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον. Μετά το περιστατικό της νηπιαγωγού έπεσε λίγο. Μετά άρχισε να βγαίνει και ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι βρήκε και δουλειά. Απόγευμα έφυγε, οχτώ παρά ήταν, επτάμιση; Να είναι μια μέρα απόκλιση πριν, μια μέρα μετά, δεν έδωσα σημασία. Της είπα εγώ να αφήσει τα κλειδιά, γιατί θα πήγαινε μέχρι την πλατεία και θα γυρνούσε. Θα την περίμενα σπίτι».

«Μπορεί να ήθελε να το παίξει ότι από κάπου έρχεται, ότι κάπου πάει. Δεν υπήρχε κανένας Γιώργος που θα συναντούσε σε ραντεβού, από ότι κατάλαβα. Εκείνη την ημέρα την άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε: “Κύριε Γιώργο έρχομαι στην πλατεία”. Μου είπε ότι ήταν ο υπεύθυνος για μια δουλειά που θα συζητούσε. Μου έλεγε τελευταία ότι είναι πολύ κουρασμένη και συζητούσε πολλές φορές για την ευθανασία. Μου είχε πει ότι στην Ελβετία και σε κάποιες άλλες χώρες, μετά τα πενήντα αν δεν είσαι καλά, αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να το κάνεις. Δεν είχε όμως διασυνδέσεις για να βγάλει πλαστή ταυτότητα ή διαβατήριο και να φύγει», συνεχίζει.

«Εγώ διαχειριζόμουν τα χρήματά της»

Αναφέρεται εκτενώς και στη φίλη της Σταυρούλας, την νηπιαγωγό, ενώ λέει πως η ίδια διαχειριζόταν τα χρήματα της αγνοουμένης.

«Δεν ισχύει ότι είχε πάρει πολλά χρήματα από την νηπιαγωγό. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω. Και να είχε πάρει όμως πού τα είχε τα λεφτά; Εγώ είχα το βιβλιάριο και δεν είδα κάτι. Εγώ διαχειριζόμουν τα χρήματά της και τον προσωπικό της λογαριασμό και τον κοινό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν ισχύει κιόλας ότι ήθελε να φύγει με την νηπιαγωγό και να πάνε να μείνουν αλλού. Ήμασταν οικογένεια εμείς. Ψέματα λένε όσοι με κατηγορούν ότι είχα ενοχληθεί. Αν ήθελε η Σταυρούλα να φύγει ας έφευγε»

«Σκηνοθέτησε τα πάντα»
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά μίλησε για το περίεργο ραντεβού που φαίνεται να είχε εκείνο το βράδυ στην Κυψέλη. «Νομίζω το σκηνοθέτησε. Σκηνοθέτησε τα πάντα, σαν να ήθελε να μας τιμωρήσει όλους». Στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη αν πιστεύει ότι κάποιος προσπάθησε να την βγάλει από το σπίτι για να της κάνει κακό, απάντησε ότι έχει περάσει από το μυαλό της.

«Μήπως ξέρεις κάτι γι’ αυτό και δεν το λες γιατί φοβάσαι;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος. «Σ’ το ορκίζομαι, δεν ξέρω ποιος μπορεί να της έχει κάνει κακό, αν γνώριζα, θα σ’το έλεγα», απάντησε η συγκάτοικος.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το