Αθλητισμός

Ρούμπος: Θείο δώρο ο Μουρατίδης, κοντά και σε Τσιτσιγιάννη

Η «ψυχή» της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Ρούμπος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Μπάμπη Μουρατίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «θείο δώρο».

«Ο Μπάμπης Μουρατίδης έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στον μπασκετικό χώρο. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους και αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που γίνεται μέλος του Ολυμπιακού. Αποτέλεσε στόχο μας από τον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Αναλύθηκε διεξοδικά η αγωνιστική του ταυτότητα και όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ενεργήσαμε άμεσα και αποτελεσματικά. Του εκθέσαμε το πλάνο μας, είχε εικόνα της ομάδας και καταλήξαμε σε συμφωνία να αποτελέσει μέλος της στον β’ γύρο και να γίνει μέρος της προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αυτή η προσπάθεια δυστυχώς «διεμβολίστηκε» από αλλεπάλληλους τραυματισμούς παικτών, οι οποίοι είχαν καθοριστικό ρόλο με βάση τον αρχικό σχεδιασμό.

Ήταν αναγκαία λοιπόν η αναζήτηση κάποιων προσθηκών, προκειμένου η ομάδα να ανακτήσει τη δομή και τη «χημεία», όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Ο Μπάμπης θα αποτελέσει τον «Δούρειο Ίππο» για τους αντιπάλους μας στον β’ γύρο και θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Τον ευχαριστούμε που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας. Πρόκειται για πολύ καλό χαρακτήρα και για έναν άνθρωπο ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη ομάδα που τον επιλέγει. Για εμάς είναι «θείο δώρο». Εύχομαι στο τέλος να πετύχουμε την παραμονή και γιατί όχι κάτι περισσότερο».

Ερωτηθείς για το αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές, ο κ. Ρούμπος απάντησε: «Θέλουμε να ενισχύσουμε τη γραμμή ψηλών μας. Στόχος μας είναι ο Γιώργος Τσιτσιγιάννης, με τον οποίο έχουμε έρθει σε μια κατ’ αρχήν συμφωνία. Συνεκτιμώντας και ο ίδιος τις δικές του υποχρεώσεις πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει κι αυτός μέλος της ομάδας μας. Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να οριστικοποιηθεί η απόφασή του. Η μεταγραφική περίοδος παρατάθηκε μέχρι 15/2. Οτιδήποτε καλό προκύψει και ταιριάζει με τις επιδιώξεις μας, ενδεχομένως να γίνει μέλος της ομάδας μας».

Τέλος, ο έφορος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλης Σακελλαρίου, εμφανίστηκε λακωνικός λέγοντας τα παρακάτω: «Εκ μέρους της διοίκησης καλωσορίζω τον Μπάμπη στην πόλη μας και τον Ολυμπιακό. Του εύχομαι να είναι υγιής, σε κάθε αγώνα να είναι… αμείλικτος με τους αντιπάλους και όπως είπε και ο ίδιος από εδώ και πέρα να έχουμε μόνο νίκες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το