Τοπικά

Ρεκόρ Γκίνες για την τσιπουροκατάνυξη και την πασαρέλα 2.000 γυναικών το καλοκαίρι στο Βόλο

tsipourout

Δύο Ρεκόρ Γκίνες και το πρώτο συνέδριο Ρεκόρ Γκίνες προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στο Βόλο φέτος το καλοκαίρι. Μετά το συρτάκι με 5.614 χορευτές στην παραλία του Βόλου, έρχεται η μεγαλύτερη τσιπουροκατάνυξη στην παραλία αλλά και η μεγαλύτερη πασαρέλα.
Όσον αφορά την τσιπουροκατάνυξη, προγραμματίζεται να στηθεί τραπέζι μήκους ενός χιλιομέτρου στην παραλία του Βόλου με τσίπουρο και ούζο από τους παραγωγούς της Θεσσαλίας και τοπικά εδέσματα από τον κάθε δήμο.
Το ίδιο τραπέζι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για να μετατραπεί στην μεγαλύτερη πασαρέλα όπου θα περπατήσουν περισσότερες από 2.000 γυναίκες φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες. Για τη συμμετοχή των γυναικών δεν υπάρχει κάποιο όριο και η μόνη προϋπόθεση θα είναι να μην πέσουν από την πασαρέλα και να μην παραπατήσουν.
Τέλος προγραμματίζεται να γίνει στο Βόλο και το πρώτο Συνέδριο Ρεκόρ Γκίνες όπου εκπρόσωποι των χωρών που έχουν κερδίσει το Ρεκόρ θα συζητήσουν για το πώς αυτή η κατάκτηση συνέλαβε στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής τους. Το συνέδριο θα διοργανώσει το συνέδριο και θα συμμετέχουν είκοσι χώρες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το