Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις στους Σπαρτιάτες: Διέγραψε τρεις βουλευτές ο Στίγκας

Στην διαγραφή τριών βουλευτών των Σπαρτιατών προχώρησε ο Βασίλης Στίγκας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα.

Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, Ιωάννη Δημητροκάλλη και τον Ιωάννη Κόντη.

Όπως αναφέρει ο κ. Στίγκας «δεν νοείται σε μια Κ.Ο. οι βουλευτές της να δρουν αυτωβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον Πρόεδρο, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς». «Εμείς οι Σπαρτιάτες αναγνωρίζουμε τον Θεσμικό μας ρόλο και είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε τη Δημοκρατία, τους Θεσμούς, τη χώρα και τους πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής είχε κάνει λόγο για «Greek mafia» και για καταστάσεις «Don Corleone».

«Ήδη έχω μπει στο ρεκόρ Γκίνες, αλλά δεν φταίω», είπε αρχικά αναφερόμενος στο γεγονός ότι σε λιγότερο από δύο μήνες μετά τις εκλογές έχει απομονωθεί και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, φωτογραφίζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη πίσω απ’ όλα όσα συμβαίνουν στους Σπαρτιάτες.

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου», είπε και συνέχισε: «τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia μαφία και Don Corleone».

Όπως προσέθεσε την ώρα που η χώρα καίγεται και υπάρχουν τεράστια εθνικά θέματα, «κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν το δικό τους»! Ο ίδιος, όμως, υποστήριξε ότι ως Σπαρτιάτης και ως Βασίλης Στίγκας δεν φοβάται και «στέκομαι όρθιος και θα στέκομαι». «Είμαι έντιμος και βαθιά δημοκράτης»…

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το