Τοπικά

“Ξάφριζε” μίνι μάρκετ στο Πήλιο με το οποίο συνεργαζόταν – Τους έκλεψε προϊόντα 15.000 ευρώ

Συνεργαζόταν με μίνι μάρκετ στην περιοχή του Πηλίου, ωστόσο έβρισκε την ευκαιρία να κλέβει κάθε φορά που  το επισκεπτόταν.  Πρόκειται για έναν 35χρονο, υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας που έκλεβε καπνικά προϊόντα από το συγκεκριμένο μίνι μάρκετ στην περιοχή του Πηλίου και όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση ο ίδιος είχε “ξαφρίσει” το κατάστημα τους τελευταίους 7 μήνες.

Ο 35χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου γιατί αφαίρεσε 40 πακέτα τσιγάρα και μία κούτα με 10 συσκευασίες καπνού, συνολικής αξίας 260 ευρώ.
Ωστόσο από την προανάκριση προέκυψε ότι επρόκειτο για τον δράστη που είχε “ρημάξει” στις κλοπές το μίνι μάρκετ με το οποίο συνεργαζόταν η εταιρεία που εργαζόταν.  Συγκεκριμένα, ο 35χρονος φέρεται να έκλεβε διάφορα προϊόντα από τον Αύγουστο του 2018 έως και τις 6 Μαρτίου 2019 κάθε φορά που βρέθηκε στο μίνι μάρκετ για επαγγελματικούς λόγους . Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καταστήματος η συνολική αξία των προϊόντων που έχει αφαιρέσει ο 35χρονος όλο αυτό το διάστημα ανέρχεται σε 15.000 ευρώ.
O 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το