Αθλητισμός

“Στη Νίκη «χτίζουμε» μία οικογένεια” δήλωσε ο Στ. Βεργέτης που βρέθηκε κοντά και στην ανδρική ομάδα μπάσκετ

«Στη Νίκη «χτίζουμε» μία οικογένεια» δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης, που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας. Κοντά στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου βρέθηκε ο 43χρονος προπονητής δηλώνοντάς τη στήριξή του στο δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας.

Η Νίκη αποτελεί μια «οικογένεια» κι αυτό φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Μία τέτοια ευκαιρία ήταν η επίσκεψη του Στάικου Βεργέτη στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.
Ο κ. Βεργέτης συνοδευόταν από τον γυμναστή της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Αθανασιάδη και τον υπεύθυνο εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Γιάννη Καζεπίδη, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου. Ο κ. Αθανασιάδης βοηθά στην εκγύμναση της ομάδας μπάσκετ στις πρωινές προπονήσεις, ενώ ο κ. Καζεπίδης έχει υπηρετήσει το τμήμα τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής και παράγοντας.

Ο Στάικος Βεργέτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης, Μπάμπη Τουτουντζόγλου, τους προπονητές Ανδρέα Μαύρο και Γιώργο Κοσμάτο, καθώς και τους καλαθοσφαιριστές, στους οποίους ευχήθηκε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.
Μάλιστα ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας δήλωσε λάτρης του μπάσκετ, ενώ υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του τμήματος μπάσκετ όσο φυσικά του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.
Ο 43χρονος τεχνικός μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Νίκη λέγοντας τα παρακάτω:

«Οι εντυπώσεις μου από την παρουσία μου στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ, ήταν εξαιρετικές. Πέρασα ευχάριστα ένα μέρος της ημέρας μου, κοντά σε ανθρώπους που παρατήρησα πως αγαπούν πολύ την ομάδα κι έχουν κάνει κι εκείνοι μία πολύ καλή προσπάθεια.
Το επίπεδο, αγωνιστικά, είναι πάρα πολύ καλό, τους εύχομαι τα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να πηγαίνω σε όσους περισσότερους αγώνες της ομάδας μπορώ, προκειμένου να στηρίζω κι εγώ τα παιδιά και την προσπάθεια που θα κάνουν. Μου αρέσει το μπάσκετ, όπως όλα τα αθλήματα».
Ο κ. Βεργέτης ρωτήθηκε και για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής Νίκης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της. Σίγουρα είναι προβληματισμένος από τη ματαίωση κάποιων φιλικών εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί, αλλά παραμένει αισιόδοξος.

«Η προετοιμασία κυλά πολύ καλά, οι παίκτες είναι ενθουσιώδεις και προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο. Προσπαθούμε και πιστεύω ότι καταφέρνουμε, σταδιακά, να δημιουργήσουμε ομοιογένεια μεταξύ μας, «χτίζουμε» μία οικογένεια, ο ένας ποδοσφαιριστής στηρίζει τον άλλον» ανέφερε ο κ. Βεργέτης και πρόσθεσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος κι ελπίζω, κάθε μέρα, να δείχνουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Αδιαμφισβήτητα, μας προβληματίζει το γεγονός πως δεν έχουμε παίξει όσα φιλικά θα θέλαμε, προς το παρόν, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό και τη φύση. Το όποιο κενό υπάρχει, όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό των παιδιών, θα καλυφθεί».

Δώρα σε Βεργέτη και Καζεπίδη από τη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης
Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν τους Στάικο Βεργέτη, Γιάννη Καζεπίδη και Νίκο Αθανασιάδη στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης με επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου.
Μάλιστα ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης δώρισε στους κ.κ. Βεργέτη και Καζεπίδη μία μπλούζα αποστολής της ομάδας και ένα εισιτήριο διαρκείας της κατηγορίας «Gold».
Για την παραπάνω επίσκεψη στο κλειστό Ν. Ιωνίας η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα κάτωθι:
«Στιγμιότυπα από την προπόνηση προετοιμασίας της ομάδας παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον ο προπονητής της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου Στάικος Βεργέτης. Ο κ. Βεργέτης βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας συνοδευόμενος από τον γυμναστή της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Αθανασιάδη (ο οποίος έχει αναλάβει μέρος των πρωινών προπονήσεων και της δικής μας ομάδας) και τον υπεύθυνο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ και παλιό αθλητή, προπονητή και παράγοντα της μπασκετικής Νίκης Βόλου, Γιάννη Καζεπίδη.
Στο τέλος της προπόνησης ο κόουτς Βεργέτης απηύθυνε τον λόγο στους αθλητές της ομάδας μας, δηλώνοντας την στήριξη του στην προσπάθειά τους και ευχόμενος επιτυχία στους στόχους της ομάδας, ενώ δήλωσε πως όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν θα βρίσκεται στις κερκίδες του κλειστού στους αγώνες της Νίκης Βόλου. Είχε επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους προπονητές και τον πρόεδρο της ομάδας μας.
Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους, δώρισε στους κυρίους Βεργέτη και Καζεπίδη από μια μπλούζα αποστολής της ομάδας μας και ένα εισιτήριο διαρκείας κατηγορίας «Gold».

Φωτό: Μια φανέλα και ένα εισιτήριο διαρκείας δώρισε η Δ.Ε. μπάσκετ σε Στ. Βεργέτη και Γ. Καζεπίδη

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το