Άρθρα

“Ο Πλούσιος πεθαίνει μια φορά και ο φτωχός κάθε μέρα..”

Του Γιάννη Κάιρα*

Που εξυπηρετούν τον λαό οι δηλώσεις Καραμανλή για τις υποκλοπές;
Πέραν του ότι εκθέτει την αντιπολίτευση που δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικά κοινοβουλευτικά, εξυπηρετεί ένα μέρος της ΝΔ που δεν θέλει να πάει σε εκλογές ίσως και διπλές λόγω της απλής αναλογικής, με τον Μητσοτάκη επικεφαλής και πρωθυπουργό γιατί θα εκλέξουν λιγότερους βουλευτές και αν είναι δυνατόν θέλουν εκλογές μέσα στον Οκτώβριο προτού ο λαός νοιώσει στο πετσί του την αισχροκέρδεια των εταιρειών ηλεκτρικού ρεύματος και των τραστ της Αγοράς τροφίμων.
Η ατζέντα και των τριών μεγάλων; κομμάτων δυστυχώς για τον λαό έχουν την ίδια κατεύθυνση , πολλά λόγια και τίποτα επί της ουσίας έργον..
Άλλωστε η πολιτική τους είναι ήδη δεδομένη εδώ και χρόνια από το Αμερικανο-Γερμανικό Κονκλάβιο που τους διορίζει στην ηγεσία της χώρας προτεκτοράτου που έχουν καταντήσει την πατρίδα μας..
Και ο λαός αφημένος στην τύχη του , μέσα στην οικονομική ανασφάλεια για το αύριο , με διαλυμένη υγεία , τον εργασιακό τομέα και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και με την έμμεση φορολογία να εκμηδενίζουν τους μισθούς και τις συντάξεις..

Ο Πλούσιος πεθαίνει μια φορά και ο φτωχός κάθε μέρα.. λέει ο λαός μας, μόνο που οι πλούσιοι δεν “πεθαίνουν” πια στην Ελλάδα του 2022 και ο λαός μας φτωχοποιήθηκε μαζικά μέσα σε δώδεκα χρόνια από εκείνη την αποφράδα μέρα της 6ης Μαΐου του 2010 και την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου ..

*ο Γ. Κάιρας είναι μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το