Αθλητισμός

“Μάχη” ανάμεσα σε Αίαντα και Ρήγα Φεραίο αύριο για την Α’ ΕΠΣΘ

Η κατάκτηση της νίκης αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους Αίαντα Σούρπης και Ρήγα Φεραίο, που θα «κονταροχτυπηθούν» αύριο Σάββατο στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

Μετά την ήττα του από τον Πύρασο ο Αίας έχει επτά βαθμούς σε πέντε αγώνες στην βαθμολογία των πλέι οφ και μπορεί να φτάσει στους 10 αν καταφέρει αύριο να επικρατήσει. Όμως οι 10 βαθμοί είναι και ο στόχος του Ρήγα, που αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις σε ισάριθμα παιχνίδια (οι Βελεστινιώτες έχουν να δώσουν και αγώνα στην έδρα τους με τον Γ.Σ. Αλμυρού).

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι θα γίνει μάχη για την τελική επικράτηση, με τον τεχνικό του Αίαντα Μιχάλη Ανδρωνά να μας λέει σχετικά: «Προερχόμαστε από μία ήττα που μας πείραξε πολύ. Όχι τόσο γιατί χάσαμε από τον Πύρασο, αλλά επειδή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Παρουσιαστήκαμε πολύ κάτω των δυνατοτήτων μας. Ελπίζω κόντρα στον Ρήγα να βγάλουμε αντίδραση ως ομάδα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σωστά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού όλοι ξέρουμε ότι ο Ρήγας είναι πολύ δυνατός αντίπαλος».

Στο ίδιο μήκος και ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης: «Ο Αίας είναι μία δυνατή ομάδα με παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί. Βέβαια και εμείς είμαστε σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή. Περιμένω ότι το ματς θα πάει στη δύναμη, αφού από ότι μάθαμε ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι τόσο καλός. Η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι θεωρώ ότι οι πιθανότητες να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι αυξημένες».

Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα στον Αίαντα. Ο Μπιρτσάι είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ματς με τον Πύρασο, ενώ «νοκ άουτ» έχει τεθεί και ο Ξηροκώστας που στον ίδιο αγώνα έσπασε τη μύτη του και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να εκδοθεί το δελτίου του νεοαποκτηθέντα Κάβουρα.

Στον Ρήγα Φεραίο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Δίντση, που δίνει εξετάσεις και του Πάσχου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αλλαγή φρουράς στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού – Ενώ δεν έχει ληφθεί ακόμη πολιτική απόφαση για την οριστική μετεγκατάσταση

Παρουσία του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, ταξιάρχου Ιωάν. Χειμαριού θα γίνει σήμερα στο…

12 Μαρτίου 2024

Δεκτή η προσφυγή 42χρονης για τον θάνατο της μητέρας της που πνίγηκε στο σπίτι της από τις πλημμύρες

Δεκτή έκανε με Διάταξή του ο αντεισαγγελέας Εφετών Λάρισας την προσφυγή 42χρονης Φαρσαλινής, η οποία…

12 Μαρτίου 2024

«Το γελαστό παιδί» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

  Για την τελευταία προβολή της κινηματογραφικής σεζόν 2023-2024, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου σε…

12 Μαρτίου 2024

Βόλος: Νεαρός έκλεβε δίκυκλα και τα “διέλυε” – Βρέθηκαν εξαρτήματα και όπλο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος, διότι,…

12 Μαρτίου 2024

Προϋπολογισμός 14,4 εκ. ευρώ στη ΔΕΥΑ Αλμυρού το 2024

  Στα 14.480.000 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων έτους 2024 της ΔΕΥΑ Αλμυρού,…

12 Μαρτίου 2024

Boeing 737 Max: «Δεκάδες» προβλήματα στην παραγωγή του βρήκε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ

Έλεγχοι της αμερικανικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA) στη διαδικασία παραγωγής του επιβατικού αεροσκάφους 737 Max…

12 Μαρτίου 2024