Τοπικά

“Κινητοποίηση” της δημοτικής αρχής μετά τις καταγγελίες Αποστολάκη για το “Βάκης Παρασκευόπουλος”

Αυτοψία στους χώρους του κλειστού Γυμναστηρίου “Βάκης Παρασκευόπουλος” πραγματοποίησε σήμερα, κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής, αποτελούμενο από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Θάνο Θεοδώρου, τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Απ. Γαλάτη και υπηρεσιακούς παράγοντες, μετά τις καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου κ. Αποστολάκη  για εγκατάλειψη και τριτοκοσμικές συνθήκες. Ο κ. Αποστολάκης παρουσίασε και φωτογραφικό υλικό το οποίο ο δήμος Βόλου ισχυρίζεται πως ηταν σκηνοθετημένο. Η δημοτική αρχή παρουσιάζει δικές της φωτογραφίες ισχυριζόμενη πως αυτές απεικονίζουν την πραγματικότητα….

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής που παρουσιάζει σε φωτογραφίες ένα σημείο παρκέ και WC “η συγκεκριμένη περίπτωση όμως ήταν μια ακόμα αποτυχημένη απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης αφού ορισμένες μικροφθορές, που όντως διαπιστώθηκαν, απόρροια της έντονης καθημερινής χρήσης, επιδιορθώθηκαν αμέσως.

Η μόνη μούχλα που διαπιστώθηκε είναι, δυστυχώς, στην αντίληψη περί πολιτικής πρακτικής και συμπεριφοράς ενός νέου, σε ηλικία, ανθρώπου όπως ο Ιάσονας Αποστολάκης. Που πάντως ήταν και άτυχος, αφού δεν πρόλαβε να φωτογραφήσει και μια λεκάνη τουαλέτας, λίγο μετά την αμελή… χρησιμοποίησή της από επισκέπτη του γυμναστηρίου. Θα ήταν ιδιαιτέρως αντιπροσωπευτική της αποκαλυπτικής – καταγγελτικής του… έρευνας!

Επειδή όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές πολιτικοί τύπου Αποστολάκη, Κοκκινάκη και ΣΙΑ, παιδιά του κομματικού σωλήνα, θα χρησιμοποιούν αυτή την ξεπερασμένη, σαν την ιδεοληψία τους, προπαγανδιστική μέθοδο της… κατσαρίδας και της μονταζιέρας, με την πρόθυμη συνδρομή των ΜΜΕ της διαπλοκής, καλούμε τους πολίτες να μην τους λαμβάνουν υπόψη. Ο,τι δήποτε μη κανονικό υποπίπτει στην αντίληψή τους μπορούν να το αναφέρουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για να δοθεί λύση”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το