Τοπικά

“Έσπασαν” ρεκόρ οι συμμετοχές για τη “ΦΛΟΓΑ” – “Λαοθάλασσα” κόσμου στην παραλία Βόλου – PHOTOS

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχε και φέτος στη δράση “ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ” που διοργανώθηκε στην παραλία του Βόλου, από τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” Μαγνησίας.

Αν και εδώ κι ένα μήνα, ο Σύλλογος είχε κινητοποιηθεί για να ενημερώσει τον κόσμου, παρ’ όλα αυτά μέχρι τελευταία στιγμή κόσμος προσέρχονταν στα ταμεία που είχαν στηθεί σε ειδικό κιόσκι για να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι με τον αριθμό και να τρέξουν.

Μικροί, μεγάλοι, αλλά και τετράποδοι φίλοι συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή στήριξης του Συλλόγου.

Μάλιστα φέτος,  οι συμμετοχές έσπασαν ρεκόρ και ξεπέρασαν τις 3.500 που ήταν το μέχρι πρόσφατο ρεκόρ, ενώ μουσική παρέα στους συμμετέχοντες κρατούσαν οι καρακατού.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” Μαγνησίας Ντίνα Τριανταφύλλου “Μια λαοθάλασσα κόσμου αγάπης κι αλληλεγγύης και μια γιορτή πραγματικά. Πολύς κόσμους που βρίσκεται εδώ και παρά το γεγονός ότι εδώ και τρεις βδομάδες, κινητοποιηθήκαμε και προσπαθήσαμε για να μην έχουμε “ουρές” με κόσμo, εντούτοις όπως βλέπετε κι εσείς έχουμε. Μακάρι κάθε παιδί να γίνει καλά και να κερδίσει το στοίχημα της ζωής”.

Πρώτη στις γυναίκες βγήκε η Μαρινίτα Καλτσογιάννη, κόρη του δικηγόρου και πρ. Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καλτσογιάννη.

Δείτε φώτος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το