Αθλητισμός

“Επιτυχημένη η πρεμιέρα του Volos TV” για την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ

Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίζει την πρεμιέρα του Volos TV με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος. Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία των «κυανέρυθρων» στην Πορταριά.
Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ Βόλος. Πιο συγκεκριμένα δημιούργησε ιδιωτικό κανάλι στο διαδίκτυο, απ’ όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθούν διάφορες εκδηλώσεις και αγώνες.
Το όνομα του καναλιού είναι Volos TV και έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη, όταν κάλυψε σε ζωντανή μετάδοση το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Ατρόμητο, το οποίο διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό. Τη μετάδοση έκαναν ο Στέφανος Στεφάνου και η Φιλίτσα Ντίκα, με τους «κυανέρυθρους» να χαρακτηρίζουν επιτυχημένη την πρεμιέρα του εν λόγω καναλιού δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση για ακόμη καλύτερες μεταδόσεις μελλοντικά.
Για την πρωτοβουλία αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Άκρως επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα του Volos TV, καθώς στην παρθενική του ζωντανή μετάδοση, η ανταπόκριση των φίλων του Βόλου και του ποδοσφαίρου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοικούντων την ΠΑΕ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εμπιστεύτηκαν το Volos TV για να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο και δεσμεύεται για ακόμα καλύτερες μεταδόσεις στο μέλλον».

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην ΠΑΕ Βόλος για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στη Σούπερ Λιγκ. Τα εισιτήρια είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες και οι «κυανέρυθροι» περιμένουν την ανταπόκριση των φιλάθλων για τη νέα προσπάθεια που έχει αρχίσει εν όψει της επόμενης χρονιάς.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην ΠΑΕ Βόλος για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στη Σούπερ Λιγκ άρχισε την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Για τη συγκεκριμένη περίοδο τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες.
Πιο συγκεκριμένα η πιο ακριβή κάρτα κοστίζει 600 ευρώ και αφορά τις θέσεις των επισήμων στο Πανθεσσαλικό (στα δερμάτινα καθίσματα), ενώ υπάρχουν και οι κατηγορίες των 180 και 100 ευρώ, που αφορούν όλες τις θύρες, με την τελευταία κατηγορία να απευθύνεται στους φιλάθλους του… ασθενούς φύλου.
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος αντιλήφθηκε την περίσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την πανδημία του κορωνοϊού και προσπάθησε να διαμορφώσει κατηγορίες για όλα τα βαλάντια. Σκοπός της είναι να προσελκύσει ολοένα και περισσότερους οπαδούς κοντά της, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη νέα προσπάθεια που αρχίζει την επόμενη χρονιά.
Σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, όπου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την προμήθεια των εν λόγω καρτών. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Την Παρασκευή 7 Αυγούστου άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλου της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 600 ευρώ, Red (όλες οι θύρες) 180 ευρώ και Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.
Σημειωτέων, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.
* Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP Club του σταδίου.
Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου. Ώρες λειτουργίας γραφείων: 9.00-14.00 και 18.00-21.00. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το