Τοπικά

“Έμαθες …σώθηκες”: Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στον Βόλο διοργανώνει συνάντηση για μέλη και εθελοντές

Με το σύνθημα “Έμαθες …σώθηκες”, το Παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας καλεί τα μέλη του παλαιά και νέα αλλά και καινούργιους “εθελοντές” σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου και ώρα 7 στο Ξενοδοχείο Κυψέλη.
Το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας δραστηριοποιείται και είναι ευρέως γνωστό στην κοινωνία του Βόλου επί σειρά ετών.
Με εθελοντική δράση βασισμένη στην γνήσια ανθρωπιά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ενημερώνει και ευαισθητοποιεί τους πολίτες σε θέματα υγείας και ιδιαίτερα για τις δυνατότητες πρόληψης πρώιμης διάγνωσης και έγκαιρης θεραπείας των διαφόρων μορφών καρκίνου.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Εταιρείας, “η δράση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας απευθύνεται σε όλους…. ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, κοινωνικής μόρφωσης και status.
Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον καρκίνο…. Δεν κάνει διακρίσεις ! Για αυτό και όλοι πρέπει μάθουμε πως να τον αποφύγουμε μέσα από απλές καθημερινές συνήθειες που κάνουν καλό στην υγεία μας συνολικά…”.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Αποστολάκη Εβελιν Πρόεδρος
Ρουσογιάννης Σωτήρης Αντιπρόεδρος
Παπαδημητρίου Αννα Μαρία Γραμματέας
Πίος Στεφανος Ταμίας
Πουλτσίδη Ελένη -Λιλυ Μέλος
Ντόντος Ευάγγελος Μέλος
Αθανασίου Ευάγγελος Μέλος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το