Αθλητισμός

“Είναι καλό να ονειρεύεσαι” δήλωσε στη «Θ» ο τεχνικός του Διαγόρα Στέλιος Αρσένος

Το δίκαιο της επικράτησης του Διαγόρα υποστήριξε στη «Θ» ο τεχνικός της ομάδας του Στεφανοβικείου Στέλιος Αρσένος, που τόνισε ότι «είναι καλό να ονειρεύεσαι» αναφερόμενος στο μέλλον. «Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα» υποστήριξε ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Ο Διαγόρας επιβλήθηκε 2-0 του ΓΣ Αλμυρού εντός έδρας και ο Στέλιος Αρσένος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Ο προπονητής του συγκροτήματος του Στεφανοβικείου έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την επιτυχία, ενώ για την εξαιρετική αρχή της ομάδας του επισήμανε ότι «είναι καλό να ονειρεύεσαι».
«Ήταν ένα παιχνίδι με συγκεκριμένο βαθμό δυσκολίας. Είχα πει από την αρχή, ότι αν είμαστε καλά εμείς, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Αυτό το δείξαμε και στον αγώνα εναντίον του ΓΣ Αλμυρού.
Πήραμε ένα ακόμη παιχνίδι και τώρα κοιτάμε το επόμενο. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί από το πρώτο λεπτό επέβαλαν τον ρυθμό τους. Προσπάθησαν να παίξουν σωστά και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αντίπαλο. Πράγματι το κατάφεραν αυτό και χάσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, Από εκεί και πέρα είχαμε κατοχή της μπάλας αλλά και τις τελικές προσπάθειες.
Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και είπαμε ότι πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε τελικά. Βάλαμε δύο γκολ και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσα να πω ότι καταφέραμε να πάρουμε μία σχετικά εύκολη νίκη» υπογράμμισε στη «Θ» ο κ. Αρσένος.
Ερωτηθείς για το «δύο στα δύο» στην Γ’ Εθνική απάντησε: «Φέτος είναι μια εντελώς νέα χρονιά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τα παιδιά από την αρχή της περιόδου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινάς με δύο νίκες και να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Είναι καλό να ονειρεύεσαι. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Όπως είπα, είναι στο χέρι μας. Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και σε κάθε παιχνίδι ζητάμε πόντους».

Κούρτογλου: Δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα


Το ότι ο ΓΣ Αλμυρού δέχθηκε το πρώτο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα υποστήριξε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου.
«Εμείς ήμασταν με την πλάτη γυρισμένη στον τοίχο. Πήγαμε στο Στεφανοβίκειο για να πάρουμε ό,τι μπορούμε, γιατί στο πρώτο παιχνίδι αδικηθήκαμε και χάσαμε από μία ομάδα, που σίγουρα δεν μας απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Όσον αφορά το ματς με τον Διαγόρα, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δημιουργήσαμε δύο-τρεις φάσεις, τις οποίες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο το τέμπο ήταν το ίδιο, αλλά δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού από ολιγωρία στο μαρκάρισμα σε στημένη φάση.
Μετά προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, ρισκάραμε και όπως γίνεται αυτές στις περισσότερες περιπτώσεις, πληρώσαμε το ρίσκο και δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο Διαγόρας διαχειρίστηκε το παιχνίδι σωστά και χωρίς να απειλήσουμε ήρθε αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε στη «Θ» ο προπονητής του ΓΣΑ.
«Εμείς σίγουρα δεν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, όπως θα θέλαμε, Βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, γιατί είμαστε για μια ακόμη φορά με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει απεγνωσμένα να βρούμε βαθμούς οπωσδήποτε» είπε αναφορικά με το μέλλον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το