Τοπικά

“Χαμός” χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου – Μια 47χρονη έπιασε από το πέτο δικηγόρο

Έπιασε από το πέτο τον δικηγόρο-συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου και αφού τον «στόλισε» με υβριστικές φράσεις, απομακρύνθηκε από αστυνομικούς από την αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς, με την κατηγορία της διατάραξης συνεδρίασης Δικαστηρίου…

Ο λόγος για μια 47χρονη από την περιοχή του Αλμυρού, που κρίθηκε ένοχη χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για διατάραξη συνεδρίασης Δικαστηρίου. Στην 47χρονη, όπως αναφέρει η “Θεσσαλία” επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Η 47χρονη ήταν παρούσα σε υπόθεση που συζητούταν χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου 50χρονος πρώην σύζυγός της, έμπορος, είχε μηνύσει έναν 67χρονο ελεύθερο επαγγελματία για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Στη διάρκεια της εξέτασης του μηνυτή-μάρτυρα κατηγορίας από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, η 47χρονη φέρεται να του επιτέθηκε φραστικά και να χειροδίκησε, πιάνοντάς τον από το πέτο του σακακιού του και λέγοντάς του «τι λες ρε απατεώνα…» Η ενέργεια αυτή της 47χρονης ανάγκασε την πρόεδρο του Δικαστηρίου να διακόψει την Δίκη, να διατάξει την σύλληψή της και να την οδηγήσει στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου και καταδικάστηκε. Ο 67χρονος από την πλευρά του, που κατηγορούταν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Απολογούμενη η 47χρονη φέρεται να δήλωσε πως έχασε την ψυχραιμία της, όταν άκουσε να λέει τον κατηγορούμενο πως φταίει, επειδή δεν τους είχε κλείσει ακόμη φυλακή. Ζήτησε συγνώμη από το Δικαστήριο και ανέφερε πως ο δικηγόρος του κατηγορούμενου της έχει κάνει πολλά… Ο Εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι ο 67χρονος είχε καταγγείλει τον 50χρονο έμπορο για απάτη ιδιαίτερης μεγάλης αξίας και μάλιστα ο τελευταίος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ωστόσο αθωώθηκε στην συνέχεια από το Εφετείο Λάρισας και αντιμήνυσε τον 67χρονο, για να συζητηθεί η υπόθεση χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το