Τοπικά

“Αυλαία” στην ταραγμένη δημοτική περίοδο- Τελευταίο συμβούλιο στο Βόλο με επίθεση Μπέου στις αντιπολιτεύσεις

“Έπεσε” σήμερα η “αυλαία” μιας ταραγμένης δημοτικής περιόδου, με τον Α. Μπέο να επιτίθεται στις αντιπολιτεύσεις που έκλεισαν τον κύκλο της δημοτικής πενταετίας χωρίς να εμφανιστούν στο δημοτικό συμβούλιο. Στο ίδιο μοτίβο και την “ρητορική” των τελευταίων χρόνων, αποκάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης Μίκι -Μάους , με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Χαυτούρα να συμμερίζεται τις θέσεις του και να επιρρίπτει ευθύνες στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για όσα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την τελευταία πενταετία.

“Τώρα καταλαβαίνουν οι πολίτες γιατί πήραμε σχεδόν 60%”. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης(την αντιπολίτευση) “. Ο Αχ.Μπέος με αφορμή κριτική του δημοτικού συμβούλου κ. Διαμαντένια για αδιαφάνεια στα έσοδα  και αποκλεισμούς  συλλόγων από την δημοτική αρχή στην διοργάνωση της γιορτής κρασιού   απάντησε πως  έξι σύλλογοι που συμμετείχαν… το 2015  μοιράστηκαν το ποσό των 23.943 ευρώ και υπερασπιζόμενος την πολιτική του είπε:  Ήρθαμε εμείς και αναρτώνται πόσα ήταν τα έσοδα και πόσα πήραν οι σύλλογοι. Η λάσπη και η κριτική χωρίς ουσία οδήγησε στο να επανεκλέγει η δημοτική αρχή. Όλα είναι στη διαφάνεια και στη δημοσιότητα. Ας ελπίσουμε η νέα χρονιά που ξεκινάει να είναι δημιουργική και πετυχημένη” ανέφερε.

Κριτική στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Νίκο Ντίτορα γιατί δεν πέρασε από “πειθαρχικό” τους συμβούλους της αντιπολίτευσης που δεν εμφανίζονται στα δημοτικά συμβούλια, άσκησε ο Γ. Μουλάς λέγοντας πως “από τον Οκτώβριο που ξεκίνησε η αποχή δεν έχει εκδώσει πειθαρχική απόφαση . Πετάει χαρταετό στην Λάρισα  και αν μας κάνουν τέτοιοι παράγοντες κουμάντο καήκαμε.

Παίρνοντας τον λόγο ο Ν.Χαυτούρας, δήλωσε πως προς το παρόν κλείνει ο κύκλος της παρουσίας του στην αυτοδιοίκηση, καθώς δεν ήταν υποψήφιος, ενώ καταλόγισε ευθύνες στην αντιπολίτευση για τις καταστάσεις που διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια.  Ευχήθηκε το νέο συμβούλιο να είναι πιο πολιτισμένο και ζήτησε από όλους, όσο είναι δυνατόν, να παραμερίζουν τέτοιου είδους πεποιθήσεις και να ασχολούνται με την πόλη.
Ο Αχ.Μπέος τον συνεχάρη για τους σταυρούς του στις εκλογές και σχολίασε “Άμα σε περνούσε αυτό το γουρούνι, ο πώς τον λένε, δεν θα σου ξαναμιλούσα ποτέ…”

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το