Αθλητισμός

“Από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής μου η Νίκη” λέει ο νέος προπονητής της βολιώτικης ομάδας Ισαάκ Χοβέ

Την ικανοποίησή του που γύρισε στη Νίκη αυτή τη φορά ως προπονητής εξέφρασε ο Ισαάκ Χοβέ. Ο Ισπανός τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πορταριά μίλησε για τα εξής θέματα:
Για το πώς νιώθει που επέστρεψε στη Νίκη ως προπονητής: «Για μένα το να δουλέψω στη Νίκη ήταν ένας μεγάλος στόχος και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το μόνο που είναι στο μυαλό μου τώρα είναι να αρχίσουμε τη σκληρή δουλειά, γιατί έχουμε ήδη αργήσει. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και θέλω να μεταφέρω στους παίκτες μου τη δική μου φιλοσοφία. Για να συμβεί αυτό πρέπει να αρχίσουμε άμεσα, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας».
Για τα στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα: «Κατ’ αρχήν θέλω η ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια. Δεύτερον επιθυμία μου είναι να περάσω στους ποδοσφαιριστές τη φιλοσοφία μου. Πιστεύω ότι η ισπανική φιλοσοφία που διαθέτω θα ωφελήσει την ομάδα και θα κάνουμε μια καλή αρχή».
Για το αν θα περιμένουμε από τη Νίκη να παίζει επιθετικά: «Επιδίωξή μου είναι να ελέγχουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλω να παίζουμε με πολλή ενέργεια, πάθος, αλλά και με έλεγχο. Σίγουρα μου αρέσει το επιθετικό παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο άλλες φορές χρειάζεται να επιτεθείς και άλλες όχι. Θα δουλέψουμε διαφορετικές τακτικές, που θα έχουν να κάνουν με τις συνθήκες του κάθε αγώνα. Φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει και να νικάμε, γιατί έχουμε κι έναν στόχο που πρέπει να πραγματοποιήσουμε. Βάσει της δικής μου φιλοσοφίας θα πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παίζουμε επιθετικά, αλλά πάντα έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, είτε έχουμε την μπάλα, είτε όχι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
Για τον στόχο της νέας χρονιάς: «Ασφαλώς για μένα και τη Νίκη στόχος είναι η άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό είναι το πρώτο που έχω στο μυαλό μου και θα ήθελα να το περάσω και στους παίκτες».
Για την επιθυμία του να αναλάβει τη Νίκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω τη Νίκη. Σίγουρα η Νίκη είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια στη ζωή μου. Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την Ισπανία και να έρθω εδώ. Ωστόσο γνωρίζω τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση και ξέρω ότι θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που να λειτουργεί επαγγελματικά. Αυτό ήταν και δική μου επιθυμία, να δουλέψω με επαγγελματική ομάδα».
Για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Βενέτης και ο κ. Στύλας είναι καλοί άνθρωποι και το μόνο που έχουν στη σκέψη τους είναι να ανεβεί η Νίκη στην παραπάνω κατηγορία. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι τους είναι πολύ σοβαροί και επαγγελματίες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το