Τοπικά

“Αφήνουμε τον Βασίλη Ζαχείλα στην κρίση των συμπολιτών μας”

Χαρακτηρίζοντας την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Ζαχείλα από την παράταξη “Εξυπνη Πόλη”… πρώιμη, οι σύμβουλοι της παράταξης και η επικεφαλής Νάνσυ Καπούλα αφήνουν να εννοηθεί ότι ήταν αναμενόμενη αλλά όχι στον παρόντα χρόνο. Ο Βασίλης Ζαχείλας αν και κλήθηκε δεν μετείχε στη συνεδρίαση της παράταξης και τον καλούν με ανακοίνωσή τους να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του , ενώ επισημαίνουν πως μετά την εκλογή του έκοψε κάδε δεσμό επικοινωνίας με την ομάδα της μειοψηφίας . Οι σύμβουλοι επισημαίνουν πως καμία άλλη ανεξαρτητοποίηση δεν πρόκειται να υπάρξει από την παράταξη . Η ανακοίνωση:

Με αφορμή την πρώιμη και άκαιρη δημοσιοποίηση της πρόθεσης ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Βόλου κ. Βασίλειου Ζαχείλα, η οποία παράλληλα συνοδεύτηκε από δημοσιεύματα – προαναγγελίες κι άλλης δήθεν ανεξαρτητοποίησης, οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής:

«Ο κ. Ζαχείλας, ο οποίος τηρεί «σιγήν ιχθύος», οφείλει να εξηγήσει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης του, τόσο στους 200 συνυποψηφίους της παράταξης μας «Βόλος, Έξυπνη Πόλη», όσο και στους ψηφοφόρους του, οι οποίοι τον τίμησαν με την ψήφο τους, γνωρίζοντας ότι αυτός ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας.
Οφείλουμε πάντως να γνωστοποιήσουμε ότι ο κ. Ζαχείλας, αφού εκλέχθηκε με την παράταξή μας, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εκλογής του, απέφυγε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας παρόλο που όλοι μας προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, προδιαγράφοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο την πορεία του.
Επίσης, δεν παρουσιάστηκε στις συνεδριάσεις της δημοτικής μας παράταξης αν και κλήθηκε επανειλημμένως, χωρίς μέχρι και σήμερα να εκφράσει τους λόγους της απουσίας του. Τον αφήνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν τον τελευταίο λόγο στις περιπτώσεις αυτές.
Αναφορικά με τη δήθεν επόμενη ανεξαρτητοποίηση από την παράταξή μας, τη διαψεύδουμε κατηγορηματικά και δηλώνουμε προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ότι είμαστε στη διάθεσή τους για να τους ενημερώνουμε για ζητήματα που άπτονται της παράταξης μας, ώστε να αποφεύγουν την αναπαραγωγή fake news, που εν τέλει εκθέτουν τους συντάκτες τους.
Τέλος, παραμένουμε καλόπιστοι απέναντι στις προθέσεις των εκπροσώπων του Τύπου στο δύσκολο έργο της ενημέρωσης, με την ευχή ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για ζητήματα ήσσονος σημασίας όπως τα προαναφερόμενα, αλλά θα συνεργαστούμε αποκλειστικά για θέματα που αφορούν ουσιαστικά την πόλη και τους συνδημότες μας.
Η δημοτική μας παράταξη ενωμένη είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη για το καλό της πόλης μας και την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας, σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (Αλφαβητικά)
1. Θεολόγης Διαμαντένιας
2. Χαράλαμπος Ζάχος
4. Χριστόφορος Ιγγλέσης
5. Βίκυ Μήτρου
6. Στέργιος Φάτσης
7. Σόνια Χαρανά- Μπασδάνη
Οι Τοπικοί Σύμβουλοι Βόλου
1. Γεώργιος Αγραφιώτης
2. Ευάγγελος Κεχαγιάς
3. Εύα Χαραμπίδου – Μαλακασιώτη
Οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ν. Ιωνίας
1. Καλλιόπη Ζαχαράκη
2. Χρήστος Πλαϊνός

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το