Τοπικά

Ψήφισε το Τεχνικό Συμβούλιο τα κονδύλια που ζήτησε ο Δήμος Βόλου για τους κόμβους

Το Τεχνικό Συμβούλιο Μαγνησίας ενέκρινε σήμερα τα επιπλέον κονδύλια που ζητήθηκαν από τον Δήμο Βόλου για τους ήδη εκτελεσμένους κόμβους καθώς δεν είχαν προβλεφθεί έργα ομβρίων. Εκ μέρους του δήμου Βόλου κατατέθηκε σήμερα νέα εισηγητική έκθεση, που συνοδευόταν από στοιχεία που τεκμηρίωναν τις εργασίες. Όπως τονίστηκε από τα μέλη του συμβουλίου σήμερα κατατέθηκαν τα τεχνικά στοιχεία που ζητήθηκαν από την Δευτέρα τα οποία δεν είχαν προσκομιστεί.

Η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Άλλη μια απόπειρα υπονόμευσης ενός ζωτικού για την πόλη μας έργου, της κατασκευής των κυκλικών κόμβων, έπεσε στο κενό, αφού παρά την προσπάθεια καλλιέργειας θορύβου και σύγχυσης περί της νομιμότητάς του, και το Τεχνικό Συμβούλιο Μαγνησίας, που ούτως ή άλλως έχει απλώς γνωμοδοτικό χαρακτήρα, ομόφωνα γνωμοδότησε για τη συμπληρωματική πίστωση που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Απλώς για μια ακόμη φορά όλοι αυτοί οι εχθροί του Βόλου, που έχουν αναγορεύσει τα φτηνιάρικα και χυδαία προσωπικά και πολιτικά τους μικροσυμφέροντα σε ύψιστα ζητήματα, εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα ενώπιον της κοινής γνώμης, που με αηδία τους παρακολουθεί να προσπαθούν να ακυρώσουν την γοργή μετεξέλιξη της πόλης μας σε μια σύγχρονη, λειτουργική, ευρωπαϊκή πόλη, όπως αρμόζει και αξίζει στους συμπολίτες μας.

Τους ενημερώνουμε, για να μην ματαιοπονούν και εξευτελίζονται συνεχώς, ότι δεν πρόκειται να μας εμποδίσουν στην ολοκλήρωση του στόχου μας, που είναι ένας και μοναδικός και αναφέρεται στον αγώνα να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής και την παροχή υπηρεσιών, σε όλα τα επίπεδα, για όλους τους Βολιώτες.

Και ας μην ξεχνούν ότι ο Δήμαρχος μας, Αχιλλέας Μπέος, έχει φάρμακο για όλα τα ποντίκια”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το