Τοπικά

Οι ψήφοι στις εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου – Ποιοι εκλέγονται στο 14μελές Δ.Σ.

Οριστικοποιήθηκαν και ανακοινώθηκαν από την Εφορευτική Επιτροπή τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Ψηφίσαντες 449, έγκυρα για τον πρόεδρο που εκλέχτηκε ο μοναδικός υποψήφιος Χρ. Στρατηγόπουλος 356 ψηφοδέλτια, άκυρα 23 και λευκά 70. Για το ΔΣ έγκυρα 429 και άκυρα 20. Εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων οι Βασ. Μπακαλιάνος με 287 ψήφους, Αχ. Θεοχάρης με 227, Π. Σαράφης με 214, Γ. Αθανασάκης με 211, Τρ. Εμμανουηλίδης με 198, Ι. Διαμαντής με 176, Ελ. Σολιδάκης με 161, Λυδία Σαμαρά με 134, Μαρία Παναγιωτοπούλου με 125, Κων. Κλειδωνάρης με 119, Νίκη Τσιλιβίδου με 114, Μαρία Ξυφώλη με 112, Θ. Τσιρογιάννης με 111 και Ι. Βογιατζάκης με 103.

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων
Το ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της περιφέρειας του Πρωτοδικείου Βόλου εκφράζει τα συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των μελών του στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και σε όλους τους νέους δικηγόρους, που ανέλαβαν με θερμό ενδιαφέρον τη διοίκηση του ιστορικού αυτού Συλλόγου.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «οπωσδήποτε ο δρόμος σας δεν θα είναι πάντοτε ομαλός και εύκολος. Τα εμπόδια και τα προβλήματα ξεφυτρώνουν σαν τα αγκάθια στον κήπο, αλλά ποτέ μην απογοητευτείτε. Πιστέψτε στη δύναμή σας και συνεργαστείτε αρμονικά για το καλό των μελών που εκπροσωπείτε.
Εργαζόμενοι στον ίδιο χώρο παρακολουθούμε και πολλές φορές συμμετέχουμε, αλλά και συνεργαζόμαστε με ζεστό ενδιαφέρον στις δραστηριότητες, ενέργειες και επιτεύγματα του σώματος αυτού. Ήδη έχουμε κάνει κάποια κοινά βήματα οι δυο σύλλογοι. Ευελπιστούμε στη συνέχεια τους με τη συνεργασία της νέας διοίκησης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το