Πολιτισμός

Προβολή του ντοκιμαντέρ “Loving Highsmith” από το CineDoc Volos

Το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc στον Βόλο για την προτελευταία του προβολή συνεργάζεται με τη Δ/νση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου το Σάββατο 11 Μαρτίου, ώρα 19.30, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», και θα προβάλει το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Ερωτευμένη Highsmith» (Loving Highsmith).Βασισμένο στα γραπτά της Πατρίσια Χάισμιθ και τις αφηγήσεις της για την οικογένεια και τη ζωή της, η ταινία ρίχνει νέο φως στη ζωή και το έργο της διάσημης συγγραφέως.
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα, σκηνοθέτη και μεταφραστή έργων της Highsmith, Ανδρέα Αποστολίδη.
Σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, εισιτήρια αριθμημένων θέσεων πωλούνται στο κατάστημα «έντεκα»- Ψηφιακές Εκτυπώσεις, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10.00 – 15.30, και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, από τις 18.30. Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το