Αθλητισμός

Πρόταση για αναβολή πρωταθλημάτων και την επόμενη εβδομάδα

πρωτάθλημα

Η επίθεση στον Ζωγράφο είναι το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο στο ΔΣ της Λίγκας, ενώ θα πέσει στο… τραπέζι και σε αυτό της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, θα γίνει πρόταση να αναβληθούν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών την επόμενη εβδομάδα. Πρόταση που αν γίνει δεκτή από την Ομοσπονδία, θα σημάνει… παράταση στην αγωνιστική αδράνεια για μια εβδομάδα, καθώς αυτή που διανύουμε υπάρχει η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χριστόφορος Ζωγράφος έπεσε θύμα γκανγκεστερικής επίθεσης αργά χθες το βράδυ. Δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους (επέβαιναν σε μηχανή και τον περίμεναν) στην περιοχή του Κολωνού γύρω στις 23.00 με αποτέλεσμα να χτυπηθεί στο κεφάλι και να μεταφερθεί με διάσειση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τις απαραίτητες εξετάσεις και τις πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί ότι ο Ζωγράφος ανέλαβε καθήκοντα μόλις στις 3 Οκτωβρίου και στις 40 ημέρες δέχθηκε δολοφονική επίθεση, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο προκάτοχος του Δημήτρης Καλύβας είχε δεχθεί και εκείνος επίθεση από αγνώστους κατά τη διάρκεια της θητείας του!

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το