Τοπικά

Προσλήψεις 13 γυμναστών από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

Ολοκληρώθηκε από τον ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ η διαδικασία για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, επ’ ωρομισθία, για το χρονικό διάστημα από 15/1/2019 έως 14/7/2019 για την υλοποίηση του προγράμματος Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) έτους 2018 – 2019 συνολικά 13 καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Τα ονόματα των προσληφθέντων αναρτήθηκαν προχθές στη «Διαύγεια» και είναι τα παρακάτω:
Μωραϊτου Δέσποινα, Γκαλίδου Αλεξάνδρα, Λιάπης Δημήτριος, Τσαλούχου Ελευθερία, Καραλής Λεωνίδας, Οικονομίδης Γεώργιος, Τουλούδη Ευλαλία Νικόλαος, Χριστοδούλου Ευαγγελία, Κορδελά Βασιλική, Αλεξογιάννη Ιωάννα Κων/νος, Ρωμηού Δήμητρα, Σταθοπούλου Αλεξάνδρα, Βλιώρα Ευθυμία Βασίλειος 1 6,88€ καθηγητών.

Από την ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ
Στο μεταξύ, το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ προχώρησε στην πρόσληψη ενός καθαριστή ΥΕ για τη δομή ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου στο πλαίσιο του προγράμματος «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρων Ημερησίας φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) στη Θεσσαλία». Θα απασχοληθεί µε σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και έως 30/6/2019 ημερομηνία λήξης του Υποέργου 3 και µε δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του Υποέργου.
Επίσης, προχώρησε στην πρόσληψη ενός βοηθού βρεφονηπιοκόμου ∆Ε για τη δομή Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας Βόλου του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Θα απασχοληθεί µε σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και έως 31/08/2019 µε δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το