Τοπικά

Πρόσκληση στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να λάβουν μέρος στο INVEST Winter School 2022

Η Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιακή Συμμαχία INVEST/INVEST European University Alliance προσκαλεί φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για να λάβουν μέρος στο INVEST 2022 Winter School με τίτλο “Potential of Sustainable Tourism in Community Development”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 1-28 Νοεμβρίου 2022.

Το Winter School έχει την εξής δομή: (1) περίοδο τριών εβδομάδων [1-20/10/2022] που περιλαμβάνει προκαταρκτικές εργασίες και προπαρασκευαστικές διαλέξεις (παρέχονται εξ αποστάσεως με ασύγχρονο τρόπο) και (2) περίοδο μιας εβδομάδας όπου το εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στη Νίτρα της Σλοβακίας [21-28/10/2022].

Το INVEST 2022 Winter School προσφέρει στους φοιτητές ευκαιρίες για να:

  • Συνεργαστούν, σε διαπολιτισμικό πλαίσιο με συνομηλίκους από άλλες 4 ευρωπαϊκές χώρες, με αντικείμενο τη δημιουργία ενός βιώσιμου σχεδίου μιας πραγματικής τουριστικής επιχείρησης σε αληθινές συνθήκες
  • Εξοικειωθούν με ζητήματα βιωσιμότητας, τόσο από την περιβαλλοντική όσο και από την οικονομική και κοινωνικο-πολιτιστική πλευρά του θέματος
  • Συναντηθούν και αλληλεπιδράσουν με εμπειρογνώμονες από διάφορους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας και της χάραξης πολιτικής (policy makers)
  • Αποκτήσουν και καλλιεργήσουν γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες με μεθόδους μικτής μάθησης (blended learning)
  • Παρουσιάσουν την ιδέα τους σε κοινό
  • Να μάθουν για τη Σλοβακία, τον πολιτισμό, την κουζίνα, τη φιλοξενία και την περιφερειακή της ανάπτυξη
  • Αποκτήσουν 5 μονάδες ECTS

Όλες οι δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και της διαμονής, καλύπτονται από το πρόγραμμα Erasmus+ και το έργο INVEST.

Εγγραφές μέχρι 21/10/2022 στην online φόρμα εγγραφής (εδώ, https://www.invest-alliance.eu/en/Home/FormRegistration?code=3)

Σχετικό πληροφορικό υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ: Brochure  |   Video

Για πληροφορίες ή ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον συντονιστή του Winter School για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κ. Κυριατζή Βασίλη ([email protected]).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το