Τοπικά

Πρόσκληση σε εθελοντικό καθαρισμό ακτών του Πηλίου

Ο «Τυφώνας», το επιχειρησιακό πλοίο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Πήλιο, για να συμβάλλει έμπρακτα στην απορρύπανση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος, μετά τα ακραία φυσικά φαινόμενα που έπληξαν σημαντικά την περιοχή.
Σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στο διάστημα 8:00 π.μ. – 12:00 μ.μ. και 2:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ., η ομάδα του “Typhoon Project” θα καθαρίσει την παραλία Παπά Νερό, στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου. Για τη συγκεκριμένη αποστολή καθαρισμού:

1. Απευθύνουμε έκκληση στους ανθρώπους της περιοχής που επιθυμούν να συνδράμουν στην απορρύπανση των ακτών, να συμμετάσχουν εθελοντικά στη δράση, με την καθοδήγηση και τον συντονισμό της ομάδας του «Τυφώνα» που θα παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον καθαρισμό.
2. Καλούμε όσους κατοίκους επιθυμούν να συμβάλλουν στη δράση αλλά αδυνατούν λόγω απόστασης ή μετακίνησης, να καθαρίσουν με δική τους πρωτοβουλία την πιο κοντινή επιβαρυμένη παραλία και, στη συνέχεια, να μας προωθήσουν φωτογραφία και στίγμα της, προκειμένου η ομάδα του «Τυφώνα» να συλλέξει τα απορρίμματα που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.
Μείνετε συντονισμένοι για τις δράσεις καθαρισμού των επόμενων ημερών μέσα από ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης (www.aclcf.org) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram και LinkedIn).
Πληροφορίες: Πέγκυ Ξηροταγάρου, [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το