Τοπικά

Προσφυγή κατά της απόφασης για το οικόπεδο στον Σωρό – Για παράβαση καθήκοντος κατηγορείται ο Γ. Μουλάς

Κατατέθηκε σήμερα εκ μέρους των 6 ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Ελένης Ανδρέου- Μεϊκοπούλου, Ιάσονα Αποστολάκη, Κων/νου Γαργάλα Ματθαίου Δραμητινού Φωτεινής Κοκκινάκη, Ιωάννη Μολοχίδη και της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου σχετικά με την υπόθεση αγοράς οικοπέδου, ιδιοκτησίας οικοδομικού συνεταιρισμού δημ. Υπαλλήλων στον Σωρό, από το Δήμο Βόλου.

Όπως τονίζεται σε δήλωσή τους, «πέρα από την πολιτική πλευρά του θέματος, η οποία έγινε προσπάθεια να αναδειχθεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και έξω από αυτό, υπάρχουν και οι δυνατότητες που δίδονται με την διοικητική προσφυγή, προκειμένου να μην γίνει πράξη μια απόφαση σκάνδαλο ή αλλιώς εξυπηρέτηση». Στην προσφυγή γίνεται λόγος για σοβαρή παράβαση καθήκοντος του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μουλά.
Τέλος, επισημαίνεται ότι, «λόγω της ασφυκτικής πίεσης χρόνου και των προθεσμιών δεν υπήρχε δυνατότητα για συγκέντρωση και περαιτέρω υπογραφών, καθόσον για όσους θυμούνται η απόφαση είχε καταψηφιστεί και από άλλους συμβούλους της μειοψηφίας. Σε ζητήματα όπως αυτά η προσπάθεια συνεννόησης θα συνεχιστεί».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το