Τοπικά

Προσφορές για την κάλυψη αναγκών της Σκιάθου

Από την ίδρυσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» για τη δράση του έχει στηριχθεί από τις χορηγίες των μελών και των φίλων του, είναι φορές που η υποστήριξη αυτή έρχεται συστηματικά από τους ίδιους ευαισθητοποιημένους, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα του Συλλόγου, ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, επίτιμο μέλος του Συλλόγου.
Ο κ. Αλεξανδρίδης επανειλημμένα έχει στηρίξει σημαντικές δράσεις του Συλλόγου, όπως η δωρεά πυροσβεστικού οχήματος (2014), η διοργάνωση Συμποσίου με την Εθνική Λυρική Σκηνή (2014), η επένδυση της σκηνής του ανοιχτού θέατρου του Δήμου (2015), η δωρεά γεννήτριας στη Μονή Εικονίστριας (2016) και πρόσφατα η επικαιροποίηση των μελετών του έργου αναστήλωσης του Κάστρου.
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, Χριστούγεννα και Πάσχα, την προσφορά αυτή έχει εμπιστευθεί από το 2013 στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος», ο οποίος στηρίζει από την ίδρυσή του περισσότερες από 80 οικογένειες.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, για την ανακούφιση των απόρων έχει μεριμνήσει για την υγεία τους, με πιο πρόσφατη την κάλυψη έξι απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων σε διάστημα τριών ετών, ανήλικου μέλους άπορης οικογένειες που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.
Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, με πιο πρόσφατη αυτή του τρέχοντος μηνός, 6.450 λίτρων, για τις ανάγκες εκκλησιών, δημόσιων υπηρεσιών, δημοτικών και σχολικών κτιρίων. Μια χορηγία που έχει εμπιστευθεί για την εκτέλεσή της από το 2014 τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος».
Συνεπής στη σπουδαία και παραδειγματική προσφορά του και φέτος εξασφάλισε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά τους τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη και τον κ. Παράσχο Γεωργ. Αλεξανδρίδη, οι οποίοι για ακόμη μια φορά γίνονται αρωγοί για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το