Αθλητισμός

Προσδίδει κύρος και σοβαρότητα

Με θετικό μάτι βλέπει ο κόσμος της Νίκης τη νέα Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης. Όλα τα μέλη της είναι από τον Βόλο και με τη σοβαρότητά τους έχουν πολύ καλή πρώτη εντύπωση στους φιλάθλους.

Μερικές ημέρες έχουν περάσει από την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης, η οποία παρουσιάστηκε στη γενική συνέλευση της περασμένης Δευτέρας. Σ’ αυτή πρόεδρος είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (πρώην διπλωμάτης σε πολλές πρεσβείες του εξωτερικού), ενώ νέα μέλη είναι οι Νίκος Παπαπέτρος (γνωστός δικηγόρος του Βόλου που έχει βοηθήσει αυτό το διάστημα), Αλέκος Ευσταθίου (την περασμένη σεζόν ανέλαβε ως χορηγία τις μετακινήσεις της ομάδας, κάτι που θα επαναλάβει και την επόμενη χρονιά), Δημήτρης Γούργος (παλιός ποδοσφαιριστής και πρόεδρος σε τοπικό σύλλογο, τέως γενικός αρχηγός της Κ20 όταν η Νίκη έπαιζε στην Α’ Εθνική και το ζεύγος Χρήστου και Αγγελικής Καλλιπολίτη που θα βοηθήσουν. Τη Διοικούσα Επιτροπή πλαισιώνουν οι έφοροι ποδοσφαίρου Βασίλης Βενέτης, Νίκος Ιμεράι, Άκης Σουγγάρης, Γιώργος Κουτσούκης, Απόστολος Σανίδας, Θεόδωρος Σδούγκος και Γιώργος Διάκος.

Όλοι οι παραπάνω είναι Βολιώτες και γνωστοί σχετικά με την αγάπη τους για τη Νίκη. Επίσης διακρίνονται για τη σοβαρότητά τους. Ο κόσμος τους γνωρίζει, δεν έχουν κατεβεί από τον… ουρανό και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν λένε μεγάλα λόγια. Στη συνέλευση τα μέλη της Ερασιτεχνικής άκουσαν μερικά πράγματα λιτά αλλά περιεκτικά χωρίς τυμπανοκρουσίες και όνειρα απατηλά για πρωταθλητισμό.
Μετά τη φυγή του Ανδρέα Πάτση και την αποχώρηση της Νίκης από τη Σούπερ Λιγκ τον Δεκέμβριο του 2014, ακολούθησαν δύο δύσκολα χρόνια. Πρώτα ο Στέλιος Βούλγαρης και μετά ο Σάκης Τζήμας ανέλαβαν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, έθεσαν στόχο τον πρωταθλητισμό, ο οποίος όχι μόνο δεν υλοποιήθηκε, αλλά η χρονιά τελείωσε με προβλήματα και πολλές εκκρεμότητες.

Φέτος ο πήχης έχει πάει χαμηλότερα. Μεγάλη προσοχή θα δοθεί στην Ακαδημία χωρίς να παραμελήσουν την πρώτη ομάδα. Αυτό φαίνεται να αρέσει στους φιλάθλους, που απογοητεύτηκαν έντονα αυτό το διάστημα και προτιμούν ανθρώπους μετρημένους που να τηρήσουν αυτά (έστω και λίγα) που θα υποσχεθούν παρά να καταπιαστούν με μεγάλα λόγια, τα οποία δεν θα γίνουν πραγματικότητα στο τέλος.
Το θέμα είναι βέβαια και η φετινή Διοικούσα Επιτροπή να υλοποιήσει τους στόχους της. Ακόμη είναι νωρίς για να κριθεί και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις της το επόμενο διάστημα, προκειμένου να ενισχυθεί το ποδοσφαιρικό

Στην Αθήνα η αποστολή της Νίκης για το Πανελλήνιο κολύμβησης
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το