Τοπικά

Προμήθεια εξοπλισμού για το skatepark στον Άναυρο

 

Nέος εξοπλισμός θα τοποθετηθεί άμεσα στο πάρκο επίτροχου αθλητισμού που βρίσκεται στο πάρκο του Αναύρου. Στο πάρκο θα τοποθετηθεί νέα επιφάνεια άθλησης/ κύλισης «Rhino-Top» με 1.450 ευρώ, καθώς η προηγούμενη είχε ραγίσει και έπρεπε να αντικατασταθεί, νέα ράγα Kinked Grindrail με 1.400 ευρώ, καθώς η προηγούμενη είχε παραμορφωθεί, ενώ στο πάρκο θα τοποθετηθεί και νέα πινακίδα πληροφοριών με 290 ευρώ. Το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 3.893,6 ευρώ σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια και οι εργασίες ανατέθηκαν σε εταιρεία του Βόλου.
Στο μεταξύ, από τον Δήμο Βόλου ανατέθηκαν και η προμήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών σε γήπεδα καλαθοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν τέσσερα νέα ταμπλό στο γήπεδο που βρίσκεται στα 12ο Δημοτικό σχολείο και 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, καθώς και δύο νέα στεφάνια στο γήπεδο που βρίσκεται στα 3ο και 20ο Δημοτικό Σχολείο.
Παράλληλα, ανατέθηκαν και οι εργασίες εφαρμογής πολυουρεθανικού υλικού σε εξωτερικά γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης που εντάσσεται στη «συντήρηση, επισκευή και ανακαίνιση σχολικών κτηρίων όλων των δημοτικών ενοτήτων έτους 2022».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το