Τοπικά

Προϋποθέσεις σίτισης στο Π.Θ.

Για ολιγόμηνες σπουδές στο πλαίσιο του προγράμματος Εράσμους
Για ολιγόμηνες σπουδές στο πλαίσιο του προγράμματος Εράσμους

Τις προϋποθέσεις δωρεάν  σίτισης των φοιτητών ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μετά την επεξεργασία των δεδομένων των αιτήσεων χορήγησης δωρεάν σίτισης ακαδ. έτους 2014-2015, που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στα Γραφεία της Φοιτητικής Μέριμνας.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Ακαδημαϊκή  Ταυτότητα, για παροχή δωρεάν σίτισης, θα ενεργοποιείται ταυτόχρονα, με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών, στους φοιτητές, οι οποίοι εμπίπτουν στις ειδικές κατηγορίες και στους φοιτητές, των οποίων το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του οικονομικού έτους 2014, δεν υπερβαίνει   το ποσό των 13.500 €, προκειμένου για οικογένεια με ένα (1) τέκνο και  το ποσό των 15.000 €, για οικογένεια με δύο (2)  τέκνα.

Οι αιτήσεις των φοιτητών, οι οποίοι δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες, θα εξεταστούν μελλοντικά, ανάλογα με το ύψος των διαθέσιμων πιστώσεων σίτισης.

Οι αιτήσεις, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, υποβάλλονται  έως και την 31η Οκτωβρίου 2014.

Οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές μπορούν να σιτίζονται στα Φοιτητικά Εστιατόρια, καταβάλλοντας το ποσό των 2,60 € ανά ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το