Ελλάδα

Πρώην στελέχη του Ποταμιού ετοιμάζουν φορέα, ξεκίνησαν ήδη ένα blog προβληματισμού

Περίπου 150 πρώην στελέχη και φίλοι του Ποταμιού φιλοδοξούν να εκφράσουν με ένα νέο πολιτικό φορέα το ρεύμα του κοινωνικού φιλελευθερισμού.
Έχουν εκλέξει ήδη εκτελεστική γραμματεία και έχουν δημιουργήσει ένα blog, με την ονομασία Social Lib το οποίο θα λειτουργήσει ως forum πολιτικού προβληματισμού.

Aνάμεσα στους αρθρογράφους βρίσκονται ο Θανάσης Χειμωνάς (πρώην ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι), ο Νίκος Νυφούδης (πρώην βουλευτής του Ποταμιού), ο Γιάννης Κωνσταντινίδης (καθηγητή στο ΠΑΜΑΚ και σύμβουλος του επικεφαλής του Ποταμιού), ο ξάδελφος και συνονόματος του Σταύρου Θεοδωράκη, υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού όπως η Κλεοπάτρα Σιδηροπούλου κα.

Είναι ενδεικτικό ότι σε άρθρο της στο εν λόγω blog, με τίτλο «Οι μνηστήρες του Κέντρου», η Δέσποινα Λιμνιωτάκη, ψυχολόγος, η οποία υπογράφει ως «Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας», αναφέρεται σε «επαν-επινόηση του κέντρου, σε μια προσπάθεια να διεκδικηθεί αυτό από μέσα προς τα έξω, από τους ανθρώπους του και τους ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν, όχι να επαναλάβουν».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δεν εμπλέκεται στο εγχείρημα.
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το