Τοπικά

Προειδοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ για διακοπές υδροδότησης στον Άγ. Λαυρέντιο λόγω αυξημένης κατανάλωσης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, την τρέχουσα εβδομάδα παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κατανάλωση στον Άγιο Λαυρέντη. Η κατανάλωση στην χρονική ζώνη 12:00 – 18:00 έφτασε να είναι 100% μεγαλύτερη από την ποσότητα πηγαίων νερών που τροφοδοτούν τη δεξαμενή του οικισμού, ενώ ακόμη και στις νυχτερινές ώρες η κατανάλωση ανέρχεται στο 50% της ποσότητας πηγαίων νερών που τροφοδοτούν τη δεξαμενή του οικισμού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η δεξαμενή με εκκένωση.
Η εκκένωση της δεξαμενής θα οδηγήσει σε απρογραμμάτιστη διακοπή υδροδότησης, με αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης βλαβών στο δίκτυο διανομής.
Η διοίκηση της Επιχείρησης απευθύνει έκκληση στους κατοίκους του Αγ. Λαυρεντίου για οικονομική χρήση του πόσιμου νερού, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση και να μην χρειαστεί η επιβολή προγράμματος διακοπών υδροδότησης.
Σε ενάντια περίπτωση και εφόσον διαπιστωθεί κίνδυνος τυχαίας εκκένωσης της δεξαμενής του οικισμού, από σήμερα Παρασκευή 6/8/2021 και μέχρι την ανόρθωση του προβλήματος θα επιβληθεί κάθε νύχτα διακοπή υδροδότησης από 12:00 μμ μέχρι 7:00 πμ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το