Αθλητισμός

Προχωρά η πώληση της ΠΑΕ Βόλος

Μέχρι αύριο Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ», θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος σε επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού, καθώς αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές.

Μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν με νομικής φύσεως ζητήματα, η ΠΑΕ Βόλος θα αλλάξει χέρια. Αυτό αναμένεται να συμβεί αύριο Πέμπτη, όταν θα υπογραφεί και το σχετικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εννοείται, πως για να κλειστεί το deal, φρόντισε πρώτα ο επενδυτικός όμιλος να πάρει την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Θα υπάρξει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μεταβατικό στάδιο για τους νέους ιδιοκτήτες, στο οποίο ο Αχιλλέας Μπέος θα φροντίσει να τους παρέχει τη βοήθειά του και δεν αποκλείεται να παραμείνει για ένα διάστημα στην προεδρία της ΠΑΕ. Όλα αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα και θα ανακοινωθούν στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσουν από κοινού οι δύο πλευρές.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα και τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς, αυτός θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς. Αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι προ των πυλών να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους», ενώ υπάρχει και ένας βασικός κορμός αξιόλογων παικτών από το περσινό ρόστερ.

Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του προπονητή, με τον Οσβάλντ Τανσό να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του Βόλου, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του Γάλλου τεχνικού.

Θυμίζουμε, ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα είναι ανοιχτή στον κόσμο.

 

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Παιδικά αναγνώσματα που ξεχώρισαν – Επιλογή από τη βιβλιοπαραγωγή των τελευταίων μηνών

Του Βασίλη Κουτσιαρή, συγγραφέα παιδικών βιβλίων Γ’ Μέρος Με το τρίτο μέρος κλείνει το αφιέρωμά…

17 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη βραδιά στα Καλά Νερά

Ο Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου διοργανώνει χoροεσπερίδα ανήμερα των Χριστουγέννων, Δευτέρα 25…

17 Δεκεμβρίου 2023

Αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη με διαχρονικές μελωδικές επιτυχίες του χαρισματικού συνθέτη

Αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ στο…

17 Δεκεμβρίου 2023

Η Φανή Καραφύλλη απαντά στο ερωτηματολόγιο του Proust -“Το περιβάλλον ανήκει σε όλους και αφορά όλους μας”

Επιμέλεια Μαίρη Τσακνάκη Γαβαλά Καλεσμένη μου σήμερα στην κυριακάτικη «Θεσσαλία» η Φανή Καραφύλλη.  Καλώς σας…

17 Δεκεμβρίου 2023

Οι μαθητές σε νέο τοπίο φιλίας λόγω ψηφιακής επικοινωνίας

Υπάρχει σήμερα πραγματική φιλία; Πώς αντιλαμβάνονται οι νέοι σήμερα τη φιλία και τη σημασία της…

17 Δεκεμβρίου 2023

Στα 11 – 13 ευρώ το κιλό τα μελομακάρονα

Στα έντεκα με δεκατρία ευρώ για τα μελομακάρονα και στα δεκατρία με δεκαπέντε ευρώ για…

17 Δεκεμβρίου 2023