Τοπικά

Προχειροδουλειές και πιέσεις για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου καταγγέλλουν οι αστυνομικοί Μαγνησίας

«Στο Πανθεσσαλικό, το ότι δεν είχαμε νεκρούς, μια ανώτερη δύναμη υπήρχε από ψηλά και τους φιλούσε όλους. Ήταν τα χειρότερα ίσως επεισόδια και οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών εντός αγωνιστικού χώρου», τονίζει στον Alpha 96,5 ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρης Διχτάς, σχετικά με τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου Ελλάδας που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο.

«Εκτός από το δήμο ή κάποιες ενώσεις, όλοι οι υπόλοιποι ήταν αρνητικοί. Μιλούσαν για μια γιορτή οι συγκεκριμένοι, ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζαμε, τόσο οι πολίτες όσο και οι αστυνομικοί, ότι ο αγώνας αυτός δεν θα ήταν γιορτή. Μήπως ασκήθηκε πίεση σε πολύ πιο ψηλά πρόσωπα από άλλους, μήπως επηρεάζονται κάποιες αποφάσεις από μεγαλοεπιχειρηματίες; Μήπως κάποιοι τα θέλουν τα επεισόδια;», καταγγέλλει ο κύριος Διχτάς.

«Όταν πήγε να γίνει η αυτοψία για να γίνει αυτός ο αγώνας, βλέπαμε όλοι, και εμείς το γνωρίζαμε εδώ, όπως και οι συνάδελφοι που ήρθαν για να δουν το γήπεδο είχαν την ίδια απορία με εμάς: “πώς θα γίνει ο αγώνας εδώ;”. Το συγκεκριμένο στάδιο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Όλες οι δουλειές που έγιναν και οι τροποποιήσεις ήταν προχειροδουλειές. Οι πόρτες έσπασαν σε πέντε λεπτά», αναφέρει ο κύριος Διχτάς, εξηγώντας πως το Πανθεσσαλικό στάδιο, όντας Ολυμπιακό έργο, δεν έχει τη σωστή διαρρύθμιση για τέτοιο αγώνα, καθώς δεν προσφέρει δυνατότητα εισόδου των φιλάθλων μεμονωμένα, ενώ δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει καλός σχεδιασμός στο εσωτερικό του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: www.alpha965.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το