Αθλητισμός

Προαιρετικό το εισιτήριο για τον αγώνα μπάσκετ Νίκη-Μαχητές

Προαιρετικό θα είναι το εισιτήριο για τους φίλους της Νίκης στον αγώνα του Σαββάτου των «κυανόλευκων» με τους Μαχητές Δ.Π. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της Δ.Ε. Μπάμπης Τουτουντζόγλου στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 που μεταδίδεται και από το e-thessalia.gr.
Αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα από τους Ικάρους: «Δυστυχώς η ατυχία μας κυνηγά. Μετά την απώλεια του Γεωργίου χάσαμε τους άλλους δύο πλέι μέικερ. Έτσι, έπαιζε για 35 λεπτά στη θέση αυτή ο Παναγιώτης Τσώλης. Στο 30’ ήμασταν ένα πόντο μπροστά, αλλά μείναμε από δυνάμεις. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας χρειάζεται να φτάσουμε τις 12 νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία, οπότε ίσως μα φτάνουν τέσσερις νίκες στα έξι ματς που θα δώσουμε στην έδρα μας».
Για τον τραυματισμό του Γιωτόπουλου είπε: «Ο Γιωτόπουλος έκανε εξετάσεις και θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Όμως η ομάδα πρέπει να προχωρήσει, έστω και με λύσεις εκ των έσω. Είχαμε τρία πλέι μέικερ το καλοκαίρι και τώρα κανένα, σε μία θέση που είναι το «Α» και το «Ω» στο μπάσκετ».

Τέλος, για το παιχνίδι του Σαββάτου με τους Μαχητές ο κ. Τουτουτζόγλου τόνισε: «Το ματς είναι στις 5 μ.μ. το Σάββατο. Την αλλαγή ημέρας ζήτησαν οι Μαχητές και εμείς συναινέσαμε. Θα ήθελα να προτρέψω όλους τους Νικιώτες να ενισχύσουν την ομάδα. Επιβάλλεται αυτό, λόγω και της έλλειψης βασικών παικτών. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα και γι’ αυτό θα βγάλουμε ανακοίνωση όπου θα ενημερώνουμε πως το εισιτήριο θα είναι προαιρετικό. Το μπάσκετ είναι άθλημα ψυχολογία και ο κόσμος μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Του το ζητάω ανοικτά γιατί είναι ματς «ζωής ή θανάτου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το