Αθλητισμός

Πρεμιέρα για τις Μικτές της ΕΠΣΘ με Λάρισα στο Βασδέκειο

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και οι Μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα υποδεχθούν στο Βασδέκειο τα συγκροτήματα της ΕΠΣ Λάρισας, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου. Ο αγώνας των ομάδων Κ14 θα αρχίσει στις 12.00 και αυτός των Κ16 στις 14.00.

O 6ος όμιλος είναι καθαρά θεσσαλική υπόθεση, αφού απαρτίζεται από τις Ενώσεις των τεσσάρων νομών της συγκεκριμένης Περιφέρειας. Έτσι, σήμερα εκτός των αναμετρήσεων της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την αντίστοιχη της Λάρισας, θα διεξαχθούν στην Καρδίτσα και τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΕΠΣ Καρδίτσας και την ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φιλοδοξούν σε μία νικηφόρα αρχή εις βάρος δυνατών αντιπάλων, όπως παραδοσιακά είναι τα σύνολα της ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Ενωσιακός προπονητής Γιώργος Καλλιακούδας έχει καλέσει 40 ποδοσφαιριστές, 20 για την Κ14 και ισάριθμους για την Κ16, που είναι οι εξής:

Κ14: Μαρκατάς, Χαλιμούρδας, Σκαλίμης, Μπαλαμώτης, Αλουτζανίδης, Ακρίβος, Τσομπανόπουλος (Βόλος), Χατζηγεωργίου, Κανάλης, Σληλιώτης, Τσούκας, Κολέτσος (Αγία Παρασκευή), Γκρίνιας, Καραγεωργόπουλος, Τσιάτσιος, Μπέκος (Γ.Σ. Αλμυρού), Μπακαλιάνος, Γεωργιτζίκης, Μπάρμπου (Αγία Άννα), Σταθόπουλος (Πύρασος).

Κ16: Ζεκόλι, Βαΐτσης, Αλουσάι, Δαρής, Κοτούζας, Σπανός, Κουβάτας, Τουλγαρίδης (Βόλος), Θωμαΐδης (Μυρμιδόνες), Ιωακειμίδης, Τζούμας, Αλντερβίσι, Γκάγκας (Νέοι Αθλητές Νίκης), Γκρίνιας (Γ.Σ. Αλμυρού), Κύρκος, Μπόλο (Αγία Παρασκευή), Πλιακοστάθης, Σιλέλης (Νέοι Αγίας Άννας), Μέρο (Θησέας Αγριάς), Παλάσκας (Τοξότης).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το