Θ Plus

Πώς κατάφεραν οι Ομπάμα να αποκτήσουν 40 εκατομμύρια δολ. περιουσία

Έχουν γίνει λατρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μία λατρεία που την έχουν εξαργυρώσει και στο οικογενειακό ταμείο. Το ζεύγος Ομπάμα πια είναι επιτυχημένο και πλούσιο. Τη μέρα που μπήκαν στον Λευκο Οίκο η οικονομική τους κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική από τη σημερινή. Τότε η περιουσία τους ανερχόταν στα 1,2 εκατ. δολάρια και σήμερα, ως ζευγάρι, ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια δολάρια.

Πώς κατάφεραν να σαρανταπλασιάσουν τα χρήματά τους; Το μυστικό κρύβεται στη φήμη που έχουν, την οποία βέβαια την καλλιέργησαν και δούλεψαν σκληρά για αυτήν. Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα είχε μισθό 400.000 δολάρια ετησίως και η σύνταξή του ανέρχεται στα 200.000 δολάρια. Αυτά όμως δεν είναι ικανά να κάνουν την περιουσία τους να φτάσει τα 40 εκατομμύρια δολάρια. του Προέδρου. Και βέβαια πρέπει να πούμε ότι αγόρασαν και μια έπαυλη στα περίχωρα της Ουάσιγκτον αξίας 8,1 εκατ. δολαρίων και δεν σταματούν να ταξιδεύουν.
Τα βιβλία τους, οι αναμνήσεις τους που πωλούνται με κάθε τρόπο, οι ομιλίες τους, καθώς κι ένα τεράστιο συμβόλαιο που υπέγραψαν πρόσφατα με το Netflix έχουν κάνει τη ζωή τους μετά από το Λευκό Οίκο εξαιρετικά γεμάτη και επικερδή, με τη Μισέλ Ομπάμα να ηγείται και πολλών φιλανθρωπικών δράσεων.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το