ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψιμοι… στον Δήμο Βόλου 

Παραπολιτικά

Πρώτη φορά από το 1974…

Παραπολιτικά

Τρέχουν να μεταγράψουν ακίνητα 

Οι εικόνες της ημέρας

«Κόσκινο» δρόμοι του Βόλου

Οι εικόνες της ημέρας

Άνετη και δωρεάν φιλοξενία…

Οι εικόνες της ημέρας

Τοπικά

Πόλος έλξης για τις γιορτές ο Βόλος και το Πήλιο – Έως 80% οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία με αυξητικές τάσεις

Σε καλό σημείο βρίσκεται η κίνηση στα ξενοδοχεία για τις γιορτινές μέρες με τους ξενοδόχους να είναι ικανοποιημένοι από την προτίμηση που δείχνουν οι τουρίστες για τον Βόλο και το Πήλιο.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης, οι κρατήσεις για τις γιορτινές ημέρες είναι σε καλό στάδιο και κυμαίνονται στο 80% για τον Βόλο και περίπου στο 60% για το Πήλιο.

Ο κ. Γιώργος Ζαφείρης σημείωσε ότι υπάρχει αύξηση στις κρατήσεις και η κίνηση για τα ξενοδοχεία της Μαγνησίας πάει πάρα πολύ καλά, αρκεί να το επιτρέψει ο καιρός και οι μετεωρολόγοι.
«Υπάρχει αύξηση στις κρατήσεις σε σχέση με πέρσι, με αυτές να κυμαίνονται στο 80% για τα ξενοδοχεία του Βόλου και στο 60% για το Πήλιο» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Όπως ο ίδιος επισήμανε, «Θεού επιτρέποντος αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία», ενώ ανέφερε και την επιρροή που θα έχουν οι μετεωρολόγοι.
Όσον αφορά στις τιμές ο κ. Γιώργος Ζαφείρης σημείωσε ότι θα κυμανθούν στα ίδια με τα περσινά επίπεδα και θα κυμαίνονται από 70 έως 120 ευρώ, ενώ επισήμανε τη στάση των ξενοδόχων που παρά τα προβλήματα, έχουν κρατήσει τις τιμές στα ίδια επίπεδα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους συναδέρφους που σε χαλεπούς και δύσκολους καιρούς προχωρούν σε προσφορές, ενώ ευχαρίστησε για την προσπάθεια τον Δήμο Βόλου, που όπως είπε «με τις εκδηλώσεις το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει την πόλη γνωστή στο πανελλήνιο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το