Τοπικά

Πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση του «Δος ημίν σήμερον»

agios_nikolaos_volou

Δύο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα έσοδα των οποίων θα ενισχύσουν το έργο του Κέντρου Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου “Δος ημίν σήμερον”, πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 29-30/11 στον Βόλο.

Στην πρώτη εκδήλωση η Βολιώτικη Χορωδία θα πραγματοποιήσει συναυλία το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 8μ.μ. στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως . Η δεύτερη εκδήλωση αφορά στην Έκθεση Φωτογραφίας του Αργύρη Ζαφειρίδη, στο κινηματοθέατρο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» (Ιάσονος – Κουμουνδούρου), τα εγκαίνια της οποίας θα τελεστούν την Κυριακή 30/11, στις 7 μ.μ. από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο. Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 7/12 και θα λειτουργεί καθημερινά 10π.μ.-12μ. και 6-9μ.μ.

Επίσης, την Κυριακή 7/12, στις 6 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη συναυλία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής, με τη συμμετοχή της Της Βυζ. Χορωδίας «Φιλοαθωνίται», από τη Θεσ/νίκη και Της Βυζ. Χορωδίας της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Θεσ/νίκης. Οι πολιτιστικές πρωτοβουλίες είναι ενταγμένες στο Δωδεκαήμερο πρόγραμμα Λατρευτικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Ναού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου Αγίου Νικολάου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το