Τοπικά

Πολιτική εξόρμηση της Τ.Ο. Μαγνησίας του ΚΚΕ ενάντια στη συμφωνία κυβέρνησης – κουαρτέτου

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του ΚΚΕ ενάντια στη συμφωνία κυβέρνησης – κουαρτέτου και με σύνθημα «Άλλη μια συμφωνία – άλλη μια λεηλασία. Φτάνει πια! Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός», οι οργανώσεις της Τ.Ο. Μαγνησίας επισκέφθηκαν τις προηγούμενες μέρες χώρους δουλειάς και γειτονιές.

Σε εργοστάσια, γειτονιές, χωριά και στα νησιά, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος συζήτησαν με εργαζόμενους, νέους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες για την ανάγκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα, να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη. Όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, βιοπαλαιστές αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, νέοι και γυναίκες ενάντια στον κοινό εχθρό, το καπιταλιστικό σύστημα και τα μονοπώλια, που φέρνουν συνεχώς νέα βάσανα».

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν πικετοφορίες στη Νέα Ιωνία και στις γειτονιές Χρυσοχοΐδη και Καραγάτς.

Η Τ.Ε. Μαγνησίας καλεί τις λαϊκές οικογένειες «να βάλουν φρένο στις αυταπάτες και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης, να προετοιμάσουν μέσα από τα σωματεία αγωνιστική απάντηση στη νέα συμφωνία με απεργία.
Τώρα χρειάζεται πιο ισχυρό ΚΚΕ, δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία για την εξουσία. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να αποκρούσουμε την επίθεση στα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα, να διεκδικήσουμε αναπλήρωση των απωλειών, στοιχειώδη ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Αυτός είναι ο δρόμος για να προετοιμάσουμε τις νέες αναμετρήσεις, τους νέους νικηφόρους αγώνες.
Με στόχο την πραγματική εξουσία του λαού, τη μόνη που μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του, σύμφωνα με τις επιστημονικές και τεχνολογικές κατακτήσεις, τις δυνατότητες της χώρας. Να διαγράψει το χρέος, να αποδεσμεύσει την Ελλάδα από ιμπεριαλιστικές συμμαχίες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το