Τοπικά

Ποιοι εκλέγονται στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Με μεγάλη συμμετοχή εκλεκτόρων –εκπροσώπων μελών Δ.Σ. συλλόγων γονέων του Δήμου Βόλου  από νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου, η εκλογο-απολογιστική συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου.
Οι σχεδόν 50 εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων- συλλόγων γονέων που παραβρέθηκαν και οι οποίοι αποτελούν μέλη της Ένωσης Συλλόγων, κλήθηκαν να ψηφίσουν τα νέα μέλη του Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες, μεταξύ των 13 συνολικά υποψηφίων που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, και με τη σειρά ψήφων που έλαβαν, εκλέγονται οι: Ηλίας Κουτσερής, Δημήτρης Παπαντωνίου, Λιάνα Πασχούδη, Έφη Διανέλλου, Αντώνης Μπέκος, Θέμης Κορομηλής και Δημ. Μυλωνάς (οι δύο τελευταίοι εκπρόσωποι, μαζί με τον κ. Λάμπρο Παλάντζα ισοψήφησαν και αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση, ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής). Όλα τα νέα μέλη, δεσμεύθηκαν για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς την Ένωση και τους σκοπούς της, ενώ τονίστηκε, ότι θα υπάρξει αξιοποίηση για την επίτευξη των στόχων, και όσων άλλων μελών επιθυμούν να προσφέρουν. Σημαντική κρίθηκε η παρουσία με τις απαντήσεις που δόθηκαν, από τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης, δικηγόρο κ. Σταμάτη Παπαγγελή, ενώ απαντήσεις επί των οικονομικών θεμάτων, κλήθηκε να δώσει ο οικονομικός σύμβουλος της Ένωσης, κ. Αλέκος Κεχαγιάς.

Ευχές στους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, καθώς και τα νεοεκλεγέντα μέλη, με αφορμή το ξεκίνημα των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2019 και απευθυνόμενο προς τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους εσάς τους υποψηφίους που συμμετέχετε στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Τις πρώτες μεγάλες εκπαιδευτικές δοκιμασίες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, ίσως και ως αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Άλλωστε οι εξετάσεις, αλλά και οι ευκαιρίες, θα είναι πολλές. Είτε επιτύχετε όμως, είτε όχι, θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου, ότι οι πανελλήνιες είναι απλά μία στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, της ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας. Ως γονείς, είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό τον αγώνα, όχι μόνο των εξετάσεων, αλλά όλης σας της ζωής. Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας. Τέλος, θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που συμμετέχει στη διαδικασία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το