ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαθήματα αλα Τσιλιμίγκα

Παραπολιτικά

Στον Αλμυρό χθες ο Καμίνης

Παραπολιτικά

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Μπαρούνης

Τοπικά

«Έφυγε» από τη ζωή η Καλλιόπη Ζούπη

Τοπικά

Τοπικά

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών σε 42χρονο που εξύβρισε και αρνήθηκε να δείξει τα στοιχεία του σε αστυνομικούς

Φέρεται να εξύβρισε, να απείλησε και να αντιστάθηκε χωρίς λόγο σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας 42χρονος Σερραίος και χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, με το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού (άρθρο 36 του Ποινικού Κώδικα).
Ο 42χρονος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ευρισκόμενος σε ψυχική υπερδιέγερση και υπό την επήρεια μέθης, φέρεται να πλησίασε τους αστυνομικούς που εκείνη την ώρα διενεργούσαν έλεγχο σε άλλο άτομο και άρχισε να τους βρίζει. Στη συνέχεια ο 42χρονος ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους και τους επιτέθηκε φραστικά, ενώ αρνήθηκε να δείξει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, τους οποίους θα έστελνε στο Σουφλί με χρήση υψηλής του γνωριμίας… Ακολούθησε η σύλληψή του για εξύβριση, απείθεια κι αντίσταση κατά της Αρχής.
Ο 42χρονος παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την Παρασκευή, απ’ όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να ετοιμάσει την απολογία του και δικάστηκε χθες.
Εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο και παραδέχθηκε πως είχε πιει και δεν καταλάβαινε τι έλεγε και τι έκανε. Επίσης δήλωσε πως την επομένη είχε ζητήσει συγνώμη από τους αστυνομικούς για τη συμπεριφορά του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το