Ελλάδα

Πλεύρης κατά Πολάκη: Ζήτησα ΕΔΕ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατηγόρησε ο Θανος Πλεύρης τον Παύλο Πολακη αναφέροντας πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε αναρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε email χωρίς την έγκριση του αποστολέα.

«Χθες υπήρξε ανάρτηση από τον κ. Πολάκη με την οποία πέρα απο ύβρεις αναφέρεται σε δηθεν έλλειψη φαρμάκου του ΙΦΕΤ επικαλούμενος email γιου ασθενούς. Ο ΙΦΕΤ απάντησε ότι το φάρμακο που εγκρίθηκε στην ασθενή έχει δοθεί δύο φορές μέσα στο έτος και με πολύ μεγάλο αγώνα κατάφερε να το προμηθεύσει», ανέφερε ο κ Πλεύρης για να προσθέσει:

«Ο γιος της ασθενούς κοινοποίησε mail στον ΙΦΕΤ που το έχω νόμιμα στη κατοχή μου καθώς μου το έχει κοινοποιήσει. Το ποστάρισμα απο τον κ Πολακη έχει γίνει εν αγνοία του και τον εγκαλεί ότι λέει ψέματα για πολιτικoύς λόγους. Ζήτησα έλεγχο και ΕΔΕ να δούμε πώς διέρρευσε και όποιος έχει κάνει χρήση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων πραξη που συνιστά ποινικό αδίκημα. Θα σχηματιστεί φάκελος και θα αποδοθούν ευθύνες».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Στην ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προχωρώντας σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς, αποκάλεσε «λαμόγιο» τον πρόεδρο του ΙΦΕΤ και «ακροδεξιό ανίκανο» τον υπουργό Υγείας.

Η ανάρτηση στο Facebook έχει ως εξής: «Λαμογιο ΣΩΤΗΡΙΟΥ Προεδρε του ΙΦΕΤ! Ακροδεξιε ανίκανε Υπουργέ Υγειας Πλεύρη !! Γιατί δεν φέρνετε τη θεραπεία για αυτήν την ασθενή;;;;;; Ποιος αποφασίζει να πεθάνει;;;; Ο γιος της Γιατρος χειρουργος επίκουρος Καθηγητης σας έχει μηνύσει ήδη!».

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το