Τοπικά

Εξοδος από την ευρωζώνη είναι έξοδος και από το ΕΣΠΑ

μιτζικός καλό

Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ  κ. Μιχάλης Μιτζικός πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και πολίτες με τους οποίους συζητά τόσο τα τοπικά ζητήματα όσο και τα πολιτικά διλήμματα των εκλογών. Τονίζει πως το διακύβευμα για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας είναι μεγάλο και αφορά στο μέλλον όχι μόνο τούτης της γενιάς, αλλά κυρίως της επόμενης.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται, από τον υποψήφιο βουλευτή, στη συνάντησή του με τον εκτελεστικό πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας κ. Παπαδούλη. Εγινε συζήτηση για την σπουδαιότητα του προγράμματος ΕΣΠΑ, κάτι για το οποίο – σημειώνει- δεν λέει κουβέντα ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει ο κ. Μιτζικός, είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία ανάπτυξης που μας δίνει η παραμονή μας στην ευρωζώνη και μία πιθανή έξοδος ή χρεοκοπία της χώρας θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες για μας. Γιατί σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων δεν αποκλείεται η παρακράτηση κονδυλίων ΕΣΠΑ και αγροτικών επιδοτήσεων για την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας μας.

Επίσης ο κ.Μιτζικός επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Βόλου, την Αστυνομική Διεύθυνση και το  Αστυνομικό τμήμα της πόλης και συζήτησε με τους υπηρετούντες θέματα που αφορούν στις υπηρεσίες τους. Ο κ. Μιτζικός αναφέρθηκε στην σπουδαία αποστολή τους για το κοινωνικό σύνολο. Δήλωσε συμπαραστάτης των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το