Τοπικά

Πήραν 2.000 ευρώ από πρόσφυγες και αντί για Γερμανία τους πήγαν… Θεσσαλία!

PROSFIGES

Απίστευτες είναι οι ιστορίες των επιτηδείων που εκμεταλλεύονται την απελπισία των προσφύγων που προσπαθούν να φτάσουν στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού Κώστας Παλασκώνης μιλώντας στο MEGA, επιτήδειοι έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν 2.000 από μετανάστες της πλατείας Βικτωρίας για να τους πάνε στη Γερμανία.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό σύμφωνα με τον κ. Παλασκώνη είναι ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αφού πήραν τα χρήματα, πήραν τους απελπισμένους ανθρώπους από την Αθήνα και τους άφησαν μέσα στη νύχτα στη… Θεσσαλία!

Η καταγγελία του κ. Παλασκώνη έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη ενός 25χρονου ο οποίος εντοπίστηκε να υπόσχεται σε Σύρους πρόσφυγες ότι θα τους μεταφέρει στην Ειδομένη λέγοντας τους ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά.

Επιπρόσθετα, ο 25χρονος δεν είχε λίστα επιβατών και τιμολογίου που να αναγράφει την ημερομηνία και τον προορισμό του δρομολογίου και δεν είχε εκδώσει εισιτήρια και αποδείξεις είσπραξης για τους επιβάτες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το