Αθλητισμός

Πιο ψηλά ο πήχης για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Πιο ψηλά βάζουν τον πήχη στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού εν όψει της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική. Άρχισαν χθες προετοιμασία οι «ερυθρόλευκοι», ενώ τελέστηκε και ο αγιασμός του τμήματος στο ανακαινισμένο κλειστό του ΕΑΚ.
Η χρονιά άρχισε χθες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπήκε στα… βάσανα εν όψει της συμμετοχής του στην Γ’ Εθνική μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν χθες την πρώτη τους συγκέντρωση θέτοντας υψηλότερους στόχους από πέρσι, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Φέτος το βολιώτικο συγκρότημα φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλό του στην Γ’ Εθνική μπάσκετ.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής έδωσαν το «παρών»

Χθες στην πρώτη συγκέντρωση το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Νίκος Τσεκούρας, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και φυσικά οι καλαθοσφαιριστές της φετινής ομάδας.
Αυτοί είναι οι Χρήστος Σιμάκης, Φώτης Μπουσκολίτης, Αντώνης Γκοντόπουλος, Γιώργος Παρασκευάς, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Γιώργος Τσιακλάγκανος, Ανδρέας Ροδολάκης, Νίκος Τσαπράζης, Άγγελος Μπράμι, Φώτης Μάρκου, Δημήτρης Καραμήτσος, Αντώνης Μούμογλου.
Δικαιολογημένα απών ήταν το νέο απόκτημα από τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, Άγγελος Σταθούρος, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, ενώ αναμένονται και δύο ακόμη μεταγραφές στην περιφέρεια.

Ο Γιώργος Βλιώρας δέχεται τις ευλογίες του ιερέα

Πρώτα τελέστηκε ο αγιασμός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Τσεκούρας έκανε μια σύντομη ομιλία. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει λάθη, αλλά το Διοικητικό Συμβουλίου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να τα λύσει, ενώ ζήτησε απ’ όλους μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου η ομάδα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά. Επίσης ευχήθηκε υγεία σε όλους και επίτευξη των αγωνιστικών στόχων. Κατόπιν ακολούθησε προπόνηση, ενώ την επόμενη Κυριακή θα δοθεί το πρώτο φιλικό κόντρα στην Αγριά.

Ανακαινίστηκε το κλειστό του ΕΑΚ
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή «πρώτη» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο λόγος για το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, το οποίο έχει αποκτήσει άλλη μορφή.
Πιο συγκεκριμένα αντικαταστάθηκε μέρος των κερκίδων, μπήκε καινούργιος μηχανισμός στις μπασκέτες, οι οποίες πλέον κρέμονται από την οροφή, έγινε βαφή των τοίχων, ενώ έφυγαν τα κάγκελα στις κερκίδες μεγαλώνοντας τον χώρο άθλησης. Σε γενικές γραμμές το κλειστό του ΕΑΚ έχει αποκτήσει νέα μορφή και έγινε πιο λειτουργικό διαθέτοντας πιο σύγχρονο υλικό.

Η νέα μορφή του ανακαινισμένου κλειστού του ΕΑΚ

Κεντρική φωτό: Τελέστηκε χθες αγιασμός στο ανδρικό τμήμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το