Τοπικά

Πέθανε ο μηχανικός Νίκος Πνιγούρας

Πέθανε ο μηχανικός Νίκος Πνιγούρας σε ηλικία 64 ετών. Έδωσε “μάχη” με τον καρκίνο  τους τελευταίους μήνες αλλά δεν βγήκε νικητής. Ηταν σύζυγος της δημοσιογράφου Κατερίνας Τσερκέζη και έμενε μόνιμα στο Χόρτο, τα τελευταία χρόνια.

Συλλυπητήριο μήνυμα από την ΝΕ και τους βουλευτές Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ
Σε μήνυμά τους για τον θάνατο του Νίκου Πνιγούρα η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, αναφέρουν:
Σήμερα είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα για όλες και όλους μας. Μας κατακλύζει η οδύνη μας για την απώλεια του συντρόφου μας Νίκου Πνιγούρα. Ο Νίκος, από νεαρή ηλικία στρατεύτηκε με ανιδιοτέλεια στην υπόθεση της Αριστεράς. Διακρίθηκε στο χώρο του επαγγέλματος του, ως πολιτικός μηχανικός, ενώ η πληθωρική παρουσία του σφράγισε όψεις της κοινωνικής και πολιτικής ζωής στον Βόλο και στο Νότιο Πήλιο. Η ανάμνηση των κοινών αγώνων και αγωνιών, της χιουμοριστικής του διάθεσης και της αγάπης του για την ζωή, θα εξακολουθούν να υπάρχουν για πάντα στις καρδιές μας και να μας εμπνέουν. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Κατερίνα και στα παιδιά του.

Ψήφισμα του ΤΕΕ Μαγνησίας
Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Πολιτικού Μηχανικού, Νικολάου Πνιγούρα, η Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού τμήματος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
2. Να παραστούν εκπρόσωποι της στη νεκρώσιμη ακολουθία, που θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου 2020, στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου στο Βόλο.
3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να το αποστείλει για δημοσίευση στον τοπικό Τύπο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το