Ελλάδα

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και «βουτιά» της θερμοκρασίας

Ύστερα από μία βροχερή νύχτα, κατά την οποία… άνοιξαν οι ουρανοί κι έπεσε πολύ νερό, η Τρίτη θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλαζοπτώσεις, ενώ ανά διαστήματα οι μπόρες θα είναι δυνατές και θα συνοδεύονται κι από πολλούς κεραυνούς.

Η μέρα ξεκινάει με άστατο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας και ο ήλιος θα εναλλάσσεται με τα σύννεφα, ωστόσο, προς το μεσημέρι θα εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ σε ορισμένες περιοχές αναμένουμε και χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και θα κυμανθεί από 23 μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, η μέρα ξεκινά με τοπικές συννεφιές, οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και θα δώσουν βροχές καταρχάς στα ορεινά κι όσο περνά η μέρα κι έρχεται η νύχτα, θα επεκταθούν σε όλο το νομό, με τάσεις εξασθένησης από αργά το βράδυ της Τρίτης και προς το ξημέρωμα της Τετάρτης. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριας έντασης, ενώ ο υδράργυρος δεν θα ανέβει πάνω από τους 23-24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε άστατο καιρό με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και δυνατές μπόρες με πολλούς κεραυνούς και χαλάζι. Οι άνεμοι θα είναι μέτριας έντασης και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το